Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Άρθρα-Συνεργασίες

ΑΠΟΨΗ- Παναχαϊκή: Ακόμα πιο ψηλά!

Δημοσιεύθηκε

στις

 

 

 

Η Παναχαϊκή επιστρέφει στη σούπερ λιγκ 2, αυτή που όλοι τη μάθαμε και ακόμα τη λέμε «Β’ εθνική κατηγορία». Κατανοητή η χαρά για την επιτυχημένη προσπάθεια των ανθρώπων της ομάδας και κυρίως, των παιδιών που ίδρωσαν φέτος την φανέλα της Παναχαϊκής.

Όμως, πρέπει επίσης να πούμε ότι η επιστροφή της «κοκκινόμαυρης κυρίας» στο δεύτερο τη τάξει πρωτάθλημα της χώρας δεν συνιστά και κάποιου είδους…. κοσμοϊστορική επιτυχία για μία ομάδα που στο μυαλό και την καρδιά πολλών – ακόμα και εκτός Πάτρας – ανήκει μόνο στην πρώτη κατηγορία.

Από την άλλη πλευρά βέβαια, η ωμή πραγματικότητα είναι ότι από το 2003 και τη τελευταία παρουσία της Παναχαϊκής στη Α’ εθνική έχουν περάσει σχεδόν 20 χρόνια και άρα, το μέγεθος που διαχρονικά σηματοδοτεί η Παναχαϊκή δεν ανταποκρίνεται και στις αγωνιστικές επιδόσεις της νεότερης ιστορίας της.

Ωστόσο, η Παναχαϊκή ήταν και παραμένει ένα μεγάλο και σεβαστό ποδοσφαιρικό μέγεθος στην Ελλάδα και αυτό το αναγνωρίζουν άπαντες. Και αυτή ακριβώς η αναγνώριση σε εποχές όπου η ομάδα αγωνίζεται στα γήπεδα της Β’ κα της Γ’ κατηγορίας, κάνει ακόμα πιο ευδιάκριτο αυτό το μεγάλο μέγεθος.

Θερμά συγχαρητήρια λοιπόν στο σύνολο των ανθρώπων της Παναχαϊκής για τον προβιβασμό στη Β’ κατηγορία. Και η ευχή μας, όπως και όλης της Πάτρας, είναι αυτή η ανοδική πορεία να συνεχιστεί, ώστε σύντομα να ξαναδούμε την Πάτρα στα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου. Κάτι τέτοιο δεν είναι καθόλου εύκολο, ιδιαίτερα στις μέρες μας. Όμως, με καλό σχέδιο και προσπάθεια όλα μπορούν να γίνουν. Καλή δύναμη!


Ροή ειδήσεων

Advertisement