Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Ποδόσφαιρο

Με προβλήματα στην Κεφαλονιά το Πάτραι

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Το ΑΠΣ Πάτραι αύριο δίνει το τελευταίο παιχνίδι για τα μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική με αντίπαλο τον Παλληξουριακό.

Οι «πράσινοι» θα ταξιδέψουν στο γειτονικό νησί την Κυριακή το πρωί με αρκετά αγωνιστικά προβλήματα σε ένα ματς που δύσκολα θα τους θέσει εκτός στόχου. Δηλαδή όπως έχουμε αναφέρει αρκετές φορές για να μην πάρει το εισιτήριο της ανόδου για την Γ’ Εθνική το Πάτραι πρέπει να ηττηθεί με 4-0 κάτι που φαντάζει πολύ-πολύ δύσκολο και μόνο με αυτοκτονία μπορεί να έρθει.

Από την άλλη τον Παλληξουριακό δεν τον ενδιαφέρει να αφήσει στην ουσία τους «πράσινους» εκτός καθώς και η νίκη (1-0) είναι αρκετή για να πάρει την θέση του Πανηλειακού και το ένα από τα τρία εισιτήρια.

ΧΕΙΡΟΥΡΓΗΘΗΚΕ Ο ΣΑΜΠΑΝΕΙ

Μια από τις βασικές απουσίες που καλείτε να καλύψει ο έμπειρος τεχνικός Σταμάτης Σαρρής είναι αυτή του Θόδωρου Σαμπανέι ο οποίος πέρασε την «πόρτα» του χειρουργείου. Ο έμπειρος άσος προχώρησε σε επέμβαση στο γόνατο με αποτέλεσμα ο Σταμάτης Σαρρής να στερηθεί τις υπηρεσίες του στο εκτός έδρας ματς με τον Παλληξουριακό

ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ Η ΕΝΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΥ

Την ερχόμενη Πέμπτη αναμένεται να συζητηθεί από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ η ένσταση του Πανηλειακού κατά του Πανθουριακού, για αντικανονική διεξαγωγή του μεταξύ τους αγώνα, λόγω έλλειψης άδειας τέλεσης αγώνα.

Η Πειθαρχική Επιτροπή, υπό την προεδρία της Πρωτοδίκη Σοφίας Καβαρινού, θα κληθεί σε πρώτη φάση να αποφανθεί για το κύρος του παιχνιδιού, το οποίο με βάση την ένσταση του Πανηλειακού, διεξήχθη αντικανονικά. Εάν γίνει δεκτή η ένσταση, το παιχνίδι θα είναι ανίσχυρο και υπαίτιος θα κριθεί ο Πανθουριακός, με συνέπεια την απώλεια του αγώνα με τέρματα 3-0.

 


Ροή ειδήσεων

Advertisement