Connect with us

Παναχαϊκή

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Όλοι στη γιορτή – Την τελευταία αγωνιστική πιθανόν θα κριθεί το 4ο εισιτήριο

Published

on

 

Στην τελική ευθεία η Παναχαϊκή για το τελευταίο ματς των μπαράζ ανόδου για τη Super Leauge κόντρα στον ΠΑΟ Ρουφ

 

Η Παναχαϊκή την Τετάρτη εξασφάλισε την άνοδό της στην Super League όπου επιστρέφει μετά από ένα χρόνο με σκοπό να παραμείνει στα μεγάλα «σαλόνια» του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

Πλέον το ενδιαφέρον της είναι να παραμείνει στην πρώτη θέση στον βαθμολογικό πίνακα της ειδικής βαθμολογίας και αυτό θα το καταφέρει εφόσον στο αυριανό, τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΟ Ρουφ πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Η διοίκηση κάνει κάλεσμα στον κόσμο της Πάτρας να στηρίξει τους «κοκκινόμαυρους» στο τελευταίο ματς της χρονιάς μέσα στην έδρα της και να γιορτάσουν όλοι μαζί και την κατάκτηση της πρώτης θέσης.

Ο έμπειρος τεχνικός Σούλης Παπαδόπουλος έχει προσγειώσει τους ποδοσφαιριστές του αναφέροντάς τους ότι ακόμα έχουν δύο παιχνίδια τα οποία και πρέπει να κερδίσουν για την ιστορία του Συλλόγου.

Χθες η προπόνηση πραγματοποιήθηκε κανονικά και σήμερα μετά την τελευταία πρωινή όπως συνηθίζεται ο Σούλης Παπαδόπουλος θα ανακοινώσει την αποστολή.

 

ΣΥΝΑΝΤΗΣΑΝ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ

Ο επικεφαλής των επενδυτών Άστον Μπέιλι βρίσκεται στην αχαϊκή πρωτεύουσα από την Τρίτη έχοντας παρακολουθήσει το νικηφόρο παιχνίδι των «κοκκινόμαυρων» με τον Ηρακλή Λάρισας ενώ θα βρίσκεται στην Αγυιά και αύριο στο τελευταίο εντός έδρας ματς με τον ΠΑΟ Ρουφ.

Επί τη ευκαιρία της παραμονής του στην Αχαΐα ο Άστον Μπέιλι αλλά και ο πρόεδρος της Παναχαϊκής Πέτρος Σταθάκης συναντήθηκαν με τον δήμαρχο Πατρέων Κώστα Πελετίδη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Τον δήμαρχο Πατρέων Κώστα Πελετίδη επισκέφτηκαν το πρωί της Παρασκευής (3/6) ο Άστον Μπέιλι και ο Πέτρος Σταθάκης.

Ουσιαστικά ήταν μία συνάντηση γνωριμίας ανάμεσα στο μέλος του επενδυτικού σχήματος από την Αμερική Άστον Μπέιλι και τον δήμαρχο Πατρέων στο πλαίσιο της εξαιρετικής συνεργασίας που έχει η ομάδα μας με τη δημοτική αρχή, λίγες μέρες μετά και τη μαθηματική άνοδο της Παναχαϊκής στην Betsson Super League 2».

 

ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟ 4ο ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ

Στην αυλαία των μπαράζ ανόδου θα κριθεί το ένα από τα τέσσερα εισιτήρια για την Super League 2 ανάμεσα στον ΠΑΟ Ρουφ και τον Μακεδονικό.

Αυτή την αγωνιστική ο Αγροτικός Αστέρας θα νικήσει λογικά τον Ηρακλή και θα κλειδώσει και αυτός το δεύτερο εισιτήριο πηγαίνοντας στους 10 βαθμούς.

Η Προοδευτική δίνει ένα δύσκολο εκτός έδρας ματς με την Ηλιούπολη η οποία όμως είναι αδιάφορη και μπορεί να πάρει ένα ακόμα τρίποντο και να φτάσει και αυτή στους 10 πόντους άρα θα πάρει το τρίτο εισιτήριο.

Ο Μακεδονικός λοιπόν αυτή την αγωνιστική έχει ρεπό και θα παραμείνει στους 8 βαθμούς ενώ ο ΠΑΟ Ρουφ αν ηττηθεί από την Παναχαϊκή στην Αγυιά που είναι το πιο πιθανό σενάριο θα μείνει στους 6 βαθμούς.

Οπότε στην αυλαία των μπαράζ θα έχουν κριθεί τα τρία εισιτήρια (Παναχαϊκή 15β., Προοδευτική 10β., Αγροτικός Αστέρας 10β.) και ο ΠΑΟ Ρουφ (6β.) με τον Μακεδονικό (8β.) θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους για το 4ο εισιτήριο.

 

«Σφυρίζει» ο Μπούτσικος στην Αγυιά

Ο Θανάσης Μπούτσικος από τον σύνδεσμο της Μακεδονίας ορίστηκε από την ΚΕΔ της ΕΠΟ για να διευθύνει το τελευταίο εντός έδρας ματς της Παναχαϊκής με τον ΠΑΟ Ρουφ για την 6η αγωνιστική των μπαράζ ανόδου για την Super League 2.

Βοηθοί του θα είναι οι Αγγελόπουλος, Χατζηβασιλείου από τον ίδιο σύνδεσμο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα με τους διαιτητές έχει ως εξής:

Παναχαϊκή-ΠΑΟ Ρουφ

Διαιτητής: Μπουτσίκος (Μακεδονίας)

Βοηθοί: Αγγελόπουλος, Χατζηβασιλείου (Μακεδονίας)

 

 Ηρακλής Λάρισας-Αγροτικός Αστέρας

Διαιτητής: Πουλόπουλος (Πειραιά)

Βοηθοί: Κορωνάς, Χρηστάκος (Πειραιά)

 

Ηλιούπολη-Προοδευτική

Διαιτητής: Πολυχρόνης (Πιερίας)

Βοηθοί: Βρούζος (Πιερίας), Χριστοδούλου (Ημαθίας)

Ρεπό: Μακεδονικός.

Ροή ειδήσεων

Advertisement