Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Τραγωδία με 62χρονη από τον Πύργο: Σκοτώθηκε επιστρέφοντας από τη βάπτιση του εγγονιού της

Δημοσιεύθηκε

στις

Μια στιγμή οικογενειακής ευτυχίας μετατράπηκε μέσα σε λίγα μόλις λεπτά σε μια ανείπωτη τραγωδία αφού το νήμα της ζωής της 62χρονης Γ.Φ. από τον Πύργο κόπηκε άδοξα σε σοκαριστικό τροχαίο που σημειώθηκε στην Ε.Ο. Βόνιτσας Λευκάδας, την ώρα που εκείνη και ο σύζυγός της επέστρεφαν από τα βαφτίσια του εγγονιού της που έγιναν στην Λευκάδα, όπου η ζει η μια τους κόρη με τον σύζυγο και την οικογένειά της.

Όλα συνέβησαν το πρωί της Παρασκευής, λίγο έξω από τον Άγιο Νικόλαο  σε σημείο που γίνονται έργα για τον νέο δρόμο Λευκάδα-Βόνιτσα, όταν σύμφωνα με πληροφορίες το ΙΧ επιβατηγό στο οποίο επέβαινε το ζεύγος στην προσπάθεια του οδηγού να προσπεράσει φορτηγό, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες εξετράπη της πορείας του με αποτέλεσμα να καταλήξει έξω από τον δρόμο, όπου λόγω εργασιών έχει δημιουργηθεί ένας μικρός γκρεμός περίπου πέντε μέτρων.

Το αυτοκίνητο κατέληξε εντός του γκρεμού με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της γυναίκας η οποία ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και ακολούθως διακομίσθηκε στο νοσοκομείο της Λευκάδας όπου απλώς διαπιστώθηκε ο θάνατός της. 

Από το τροχαίο, τραυματισμό στο κεφάλι και τα πόδια αποκόμισε και ο σύζυγός της 62χρονης ο οποίος σήμερα αναμενόταν να χειρουργηθεί, χωρίς ευτυχώς να εκφράζονται φόβοι για την δίκη του ζωή.

Περισσότερα


Ροή ειδήσεων

Advertisement