Τρίτη 16 Απριλίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Βραβεύτηκαν 166 ζωγραφιές από 11 Σχολεία της Αχαΐας-« Η ζωή στο σπίτι και στο σχολείο με τον κορωνοϊό»

Δημοσιεύθηκε

στις

Πλημμύρισε με παιδικά χαμόγελα και ενθουσιασμό ο ημιώροφος του ξενοδοχείου «Αστήρ», προχθές το απόγευμα, στη διάρκεια της εκδήλωσης του παραρτήματος Πάτρας της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρίας για τη βράβευση των μαθητών σχολείων της Αχαΐας στο διαγωνισμό ζωγραφικής με θέμα «Η ζωή με τον κορωνοϊό στο σπίτι και στο σχολείο».

Σε μια ιδιαίτερα ζεστή και χαρούμενη ατμόσφαιρα, παρουσία μαθητών, δασκάλων και γονιών, δόθηκαν βραβεία για ατομικές και ομαδικές προσπάθειες παιδιών Ε’ και ΣΤ’ δημοτικού ανάμεσα σε 11 σχολεία της Αχαΐας και 166 ζωγραφιές.

Συμμετείχαν σχολεία από Πάτρα, Ρίο, Άβυθο Αιγιαλείας, Ακράτα, Κ. Αχαΐα, Χαλανδρίτσα καθώς και το 1ο Ειδικό Σχολείο Πάτρας.

Τα βραβεία και τους επαίνους στους μαθητές απένειμαν τα μέλη της επιτροπής του διαγωνισμού Σοφία Πουλή – εικαστικός, Βάσω Μεντζελοπούλου – επίτιμο μέλος της Αντικαρκινικής Εταιρίας, Γεωργία Μαντέλη – ταμίας της Αντικαρκινικής Εταιρίας καθώς και οι: Πατήρ Κωνσταντίνος – εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Πατρών, Χαράλαμπος Μπονάνος – Αντιπεριφερειάρχης Υπεύθυνος σε θέματα υγείας, Άρτεμις Παπακωνσταντινοπούλου – Υπεύθυνη Αγωγής Υγείας Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας, Βίβιαν Σαμούρη – Αντιδήμαρχος Υγείας & Πρόνοιας, Θανάσης Αργυρίου – Αντιπρόεδρος του Παραρτήματος, Τασία Παπαϊωάννου – Πρόεδρος του συλλόγου «ΦΛΟΓΑ», Μαριάννα Σταματιάδου – διατροφολόγος, μέλος του επιστημονικού συμβουλίου του Παραρτήματος και η πολιτευτής Ευσταθία Γιαννιά.

Ροή ειδήσεων

Advertisement