Connect with us

Παναχαϊκή

Υπερπρωταθλήτρια η Παναχαϊκή, νίκησε και τον ΠΑΟ Ρουφ με 2-1

Published

on

Η Παναχαϊκή νίκησε στο τελευταίο εντός έδρας ματς τον ΠΑΟ Ρουφ με 2-1 για τα μπαράζ ανόδου της Super League2 κατακτώντας και μαθηματικά την πρώτη θέση στην ειδική βαθμολογία της διαδικασίας.

Το συγκρότημα του Σούλη Παπαδόπουλου στην αυλαία των μπαράζ αγωνίζεται εκτός έδρας και συγκεκριμένα στον Κορυδαλλό με αντίπαλο την Προοδευτική σε ένα παιχνίδι εντελώς αδιάφορο για τους κοκκινόμαυρους.

Να θυμίσουμε τα τέρματα των κοκκινόμαυρων σημείωσε και τα δύο ο Λόρι Κέρι ένα σε κάθε ημίχρονο. Πιο συγκεκριμένα στο 7′ μετά από σέντρα του Χαντί ο Λόρι Κέρι βρήκε χώρο και με σουτ σημείωσε το 1-0 για την Παναχαϊκή.

Το 2-0 ήρθε στο 83΄όταν ο Αλεξόπουλος γύρισε την μπάλα στο κέντρο της άμυνας του ΠΑΟ Ρουφ, με τον Λόρι Κέρι με ιδανικό πλασέ να “γράφει” το 2-0.

Ο ΠΑΟ Ρουφ μείωσε στο 85΄ της συνάντησης με τον Νιτσάκη μέσα απο την περιοχή να στρώνει… στον Καλλέργη, που μείωσε σε 2-1.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σ. Παπαδόπουλος): Κολοβούρης, Λιποράτσε, Καρπαθάκης, Τσακμάκης, Στεργίδης, Κωνσταντακόπουλος, Χαντί (57΄Τεγούσης), Μπουρλάκης (87΄Παπαχρονόπουλος), Λιμάτσι (46΄Καρακλάιτς), Αλεξόπουλος, Κέρι.

ΠΑΟ ΡΟΥΦ (Ι. Σταυριανός): Κουνιάδης, Βενάρδος, Ζαχί (78΄Θεοδώρου), Οικονομόπουλος, Χατζηλάμπρος, Αλεξίου (78΄Λαθούρης), Νιτσάκης, Φιλιπέγκας (57΄Ψυχογιός), Μάντζιος, Καλλέργης, Στεφάνοβιτς (39΄Νατζιόπουλος).

Ροή ειδήσεων

Advertisement