Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Διεθνή

Roland Garros: Θριαμβευτής ο Ναδάλ ισοπεδώνοντας τον Ρουντ στον τελικό

Δημοσιεύθηκε

στις

Είναι ο βασιλιάς του Roland Garros και το απέδειξε για ακόμη μία φορά και μάλιστα με επιβλητικό τρόπο: Ο Ράφα Ναδάλ καθάρισε εύκολα με 3-0 σετ τον Κάσπερ Ρουντ και πανηγυρίζει την κατάκτηση του περίφημου τουρνουά για 14η φορά, ενώ αυτός είναι ο 22ος τίτλος Grand Slam στη σπουδαία καριέρα του.

Ο Ρουντ είναι πολύ καλό τενίστας και αυτό αποδεικνύεται και από τη θέση του στην παγκόσμια κατάταξη, αφού ο 23χρονος Νορβηγός είναι στο Νο8. Ο 36χρονος Ναδάλ, όμως, είναι ένας μύθος του αθλήματος και το Roland Garros είναι το… σπίτι του. Και εκεί δεν μπορεί να τον αμφισβητήσει κανείς.

Ακόμη μία απόδειξη για αυτό ήρθε στον φετινό τελικό, ο οποίος εξελίχθηκε σε παράσταση για ένα ρόλο. Ο Ισπανός πήρε με 6-3 το πρώτο σετ, επικράτησε με το ίδιο σκορ και στο δεύτερο και μπήκε στο τρίτο για να… ξεμπερδέψει οριστικά με τον Ρουντ. Και το έκανε με εμφατικό τρόπο: 6-0!

Έτσι, μέσα σε 2 ώρες και 18 λεπτά ο Ναδάλ με 3-0 σετ έκανε δικό του το Roland Garros για 14η φορά και παράλληλα έφτασε στους 22 τίτλους Grand Slam, περισσότερους από οποιονδήποτε άλλο.

Τα σετ: 6-3, 6-3, 6-0

Ροή ειδήσεων

Advertisement