Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Connect with us

Ελλάδα

Γεωργιάδης: Μελετάμε το σενάριο μείωσης του ΦΠΑ σε βασικά είδη διατροφής

Δημοσιεύθηκε

στις

Αλλεπάλληλες είναι οι συσκέψεις του οικονομικού επιτελείου για τα μέτρα που μπορεί να λάβει η κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της ακρίβειας, με τις μειώσεις ΦΠΑ σε κάποια βασικά είδη διατροφής να είναι ένα από τα εξεταζόμενα σενάρια.

Αυτό σημείωσε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων ‘Αδωνις Γεωργιάδης, σε συνέντευξή του, υπογραμμίζοντας ότι «οι κινήσεις στην οικονομία πρέπει να γίνονται προσεκτικά, δεν μπορούμε να ανακοινώνουμε μέτρα κάθε εβδομάδα».

Πιο συγκεκριμένα, μιλώντας στον στον ραδιοφωνικό σταθμό Real για τις τιμές των καυσίμων και τη λήψη νέων μέτρων ο υπουργός δήλωσε: «Η κυβέρνηση αναγνωρίζει ότι υπάρχει πρόβλημα στον κόσμο από τις τιμές των καυσίμων. Προσπαθούμε να βρούμε μία λύση που να χωράει στον προϋπολογισμό μας και ταυτόχρονα να βοηθάει τους συμπολίτες μας. Το ποια θα είναι αυτή η λύση, δεν το ξέρω. Έχουμε και αυτή την εβδομάδα αλλεπάλληλες συσκέψεις με το οικονομικό επιτελείο, για να δούμε τα νούμερα και τι πραγματικά μπορεί να γίνει. Μη νομίζει κανένας ότι υπάρχουν εύκολες λύσεις ή κρυμμένα χρήματα».

Ροή ειδήσεων

Advertisement