Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Στοίχημα

Το βλέπει σοβαρά η Γαλλία

Δημοσιεύθηκε

στις

 

 

Ο Ναδάλ έκανε αυτό που έπρεπε στο τελικό, ολοκλήρωσε με εξαιρετικό τρόπο ακόμα ένα Ρολάν Γκαρός και μας έδωσε το τελευταίο ταμείο της διοργάνωσης, η οποία στοιχηματικά πήγε άρτια. Επιστροφή στο ποδόσφαιρο και το Nations League, το οποίο συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς. Διάβασε για προγνωστικά mls.

Η Γαλλία δοκιμάζεται στο Σπλιτ της Κροατίας κόντρα σε μια πολύ ισχυρή ομάδα, στοχεύοντας να πάρει το πρώτο της τρίποντο στη διοργάνωση, της οποίας είναι κάτοχος και βλέπει αρκετά σοβαρά.

ΚΡΟΑΤΙΑ: Αλλού γι’ αλλού ήταν η Κροατία στη πρεμιέρα της στο φετινό Nations League, καθώς γνώρισε βαριά εντός έδρας ήττα από την Αυστρία πριν μερικές μέρες με 3-0. Ο Ζλάτκο Ντάλιτς προσπαθεί να κάνει μια μικρή ανανέωση στο ρόστερ, όμως παράλληλα έχει μαζί του τα «τοτέμ» της ομάδας, όπως οι Μόντριτς, Βίντα και Κόβατσιτς. Οι Κροάτες θα είναι παρόντες στο Μουντιάλ του Κατάρ και μέχρι τότε είναι θετικό πως θα παίξουν δύσκολα ματς, για να είναι έτοιμοι για τη μεγάλη διοργάνωση. Στο ματς κόντρα στη Γαλλία, δεδομένα εκτός είναι οι βασικοί Ρέμπιτς, Λόβρεν, Γκβάρντιολ, Πέρισιτς, αλλά και οι χρήσιμοι Λιβάγια, Σόσα, Μπάντελ και Πέτκοβιτς.

ΓΑΛΛΙΑ: Η κάτοχος του περασμένου Nations League Γαλλία, ξεκίνησε με πολλή διάθεση υποδεχόμενη τη Δανία και παρότι προηγήθηκε με γκολ του Μπενζεμά, δέχθηκε μια απρόσμενη ανατροπή από την εξαιρετική ομάδα του Χιούμλαντ. Οι «τρικολόρ» δε… σνομπάρουν τη διοργάνωση και θα ψάξουν μια νίκη στην έδρα της Κροατίας για να ξαναμπούν στη διεκδίκηση της πρωτιάς. Ο Ντεσάμπ, που έλειψε για προσωπικούς λόγους από το ματς με τους Δανούς, επιστρέφει, όμως στην αποστολή υπάρχουν σημαντικές απουσίες. Εκτός είναι οι Εμπαπέ, Βαράν, Πογκμπά, Τολισό, Ζιρού και αμφίβολοι δίνονται οι Μπενζεμά, Κουντέ και Καντέ. Λύσεις και βάθος στο ρόστερ, πάντως, υπάρχουν.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Οι δυο ομάδες απογοήτευσαν στη πρεμιέρα τους στο Nations League και σε καμία περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν αυτό που έδειξαν. Οι Γάλλοι το έχουν πάρει λίγο πιο σοβαρά το όλο θέμα, δε θέλουν να μείνουν πίσω στον όμιλο. Επιλογή μας το διπλό στο

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα | *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις


Ροή ειδήσεων

Advertisement