Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Παναχαϊκή

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Διήμερο ρεπό στους κοκκινόμαυρους

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Οι παίκτες ξεκουράζονται μετά την επιτυχία, η διοίκηση ξεκινάει τον σχεδιασμό της για τη νέα χρονιά

Δικαιωματικά ο προπονητής της Παναχαϊκής Σούλης Παπαδόπουλος έδωσε διήμερο ρεπό στους ποδοσφαιριστές του έτσι ώστε να πάρουν τις απαραίτητες ανάσες μετά από μια επιτυχημένη χρονιά σε όλους τους τομείς.

Οι κοκκινόμαυροι σε ένα πρωτάθλημα-γολγοθά κατάφεραν να κρατήσουν ψηλά την ιστορία της ομάδας κατακτώντας το πρωτάθλημα στη Γ’ Εθνική αλλά και την άνοδο μέσω της διαδικασίας των μπαράζ.

Μια χρονιά κουραστική αγωνιζόμενη σε γήπεδα-χωράφια με ομάδες τοπικού ωστόσο στο τέλος πανηγύρισαν την επιστροφή τους στις επαγγελματικές κατηγορίες με θριαμβευτικό τρόπο καθώς σε όλα ήταν πρώτοι.

Ο Σούλης Παπαδόπουλος λοιπόν τους έδωσε διήμερο ρεπό με τους κοκκινόμαυρους να επιστρέφουν στο γήπεδο αύριο για να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για το τελευταίο παιχνίδι των μπαράζ ανόδου.

Ένα ματς διαδικαστικού χαρακτήρα κόντρα στην Προοδευτική στον Κορυδαλλό καθώς όποιο αποτέλεσμα και αν φέρει η Παναχαϊκή δεν χάνει την πρώτη θέση στην ειδική βαθμολογία της διαδικασίας των μπαράζ.

Μάλιστα όπως ανέφερε και στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον ΠΑΟ Ρουφ ο Σούλης Παπαδόπουλος στο τελευταίο ματς θα δοθεί χρόνος συμμετοχής σε ορισμένα νεαρά παιδιά για να πάρουν συμμετοχή και εμπειρίες.

ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΟ ΧΤΙΣΙΜΟ

Ο επικεφαλής των Αμερικανών, Άστον Μπέιλι είχε δηλώσει στη «Γ» ότι ήδη έχουν ξεκινήσει τον προγραμματισμό της Παναχαϊκής για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Το ίδιο ανέφερε και ο Σούλης Παπαδόπουλος στις δηλώσεις του ότι από σήμερα (σ.σ. χθες) θα ξεκινήσει με τους συνεργάτες του το χτίσιμο της ομάδας για τη νέα περίοδο.

Πάντως μην περιμένουμε τρελά πράγματα στο μεταγραφικό αφού προέχουν πολλά άλλα θέματα να διεκπεραιωθούν όπως είναι τα οικονομικά.

Η διοίκηση θα προσπαθήσει να κρατήσει τον κορμό και να κάνει τρεις με τέσσερες καλές προσθήκες και άμα της βγει… η άνοδος έχει καλώς αλλιώς ο βασικός στόχος είναι η άνετη παραμονή στην Super League 2.

 

Συλλυπητήρια για Ν. Βώρρο

Η Παναχαϊκή με ανακοίνωσή της εξέφρασε τα συλλυπητήρια της για τον χαμό του δημοσιογράφου, Νίκου Βώρρου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η διοίκηση της Παναχαϊκής και σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια για την απώλεια του δημοσιογράφου Νίκου Βώρρου που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 86 ετών. Ο Νίκος Βώρρος επί σειρά ετών υπήρξε ρεπόρτερ της Παναχαϊκής στην εφημερίδα «Πελοπόννησος», αγαπούσε και ακολούθησε για πολλά χρόνια την ομάδα και πάντα ενδιαφερόταν να μάθει νέα της ακόμα και όταν η υγεία του είχε επιβαρυνθεί. Καλή δύναμη και κουράγιο στους οικείους του. Καλό σου ταξίδι, Νίκο…».

 

Συγχαίρει το Πάτραι

Η διοίκηση της Παναχαϊκής συγχαίρει το ΑΠΣ Πάτραι για την άνοδο του στη Γ’ Εθνική.

Αναλυτικά: «Μετά από αρκετά χρόνια, ο σύλλογος επιστρέφει στις εθνικές κατηγορίες μέσα από τις οποίες τα παλιότερα χρόνια έγινε γνωστός σε όλη την ποδοσφαιρική Ελλάδα.

Η οικογένεια της Παναχαϊκής εύχεται στο Πάτραι καλή επιτυχία τη νέα περίοδο και να εκπροσωπήσει επάξια την Αχαΐα στο δύσκολο και απαιτητικό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής», αναφέρει σε ανακοίνωση που εξέδωσε.


Ροή ειδήσεων

Advertisement