Connect with us

Ελλάδα

Βόλος: Κατήγγειλε τον άνδρα της ότι κακοποιούσε την ίδια και τα παιδιά τους επειδή μιλούσε με άλλες στο Facebook

Published

on

Απίστευτη κατάληξη είχε, όπως φαίνεται, η ζήλεια μιας γυναίκας στο Βόλο, η οποία κατήγγειλε ψευδώς ότι ο σύζυγός της κακοποιούσε την ίδια και τα δύο κορίτσια τους, ηλικίας 15 και 12 ετών, επειδή εκείνος μιλούσε με άλλες γυναίκες στο Facebook.

Τα δύο κορίτσια, έπειτα από την καταγγελία της μητέρας, φιλοξενούνταν από τη Μεγάλη Πέμπτη στο Ορφανοτροφείο του Βόλου και χθες, η εισαγγελέας Ανηλίκων ανακάλεσε τη διάταξη με αποτέλεσμα τα παιδιά να επιστρέψουν στο σπίτι τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του magnesianews.gr, όπως προέκυψε από την έκθεση των κοινωνικών υπηρεσιών, η γυναίκα ζήλευε που ο σύζυγός της μιλούσε άλλες γυναίκες στο Facebook και ψευδώς είχε καταθέσει αρχικά ότι τη χτυπούσε (τη μια έλεγε ναι και την άλλη όχι).

Αρχική η γυναίκα πήγε στο Ξενώνα Κακοποιημένων Γυναικών και οι δύο κόρες της φιλοξενούνταν στο Ορφανοτροφείο Βόλου.

Με την ολοκλήρωση της κοινωνικής έρευνας, κλήθηκαν οι εμπλεκόμενοι στο γραφείο της εισαγγελέα Ανηλίκων, όπου υπήρξε κοινή ομολογία ότι υπήρχαν προβλήματα στις σχέσεις του ζευγαριούαλλά ο πατέρας ποτέ δεν κακοποίησε τη σύζυγό του και τα παιδιά.

Η γυναίκα φαίνεται ότι ήθελε να πάει με τα παιδιά της στη Γερμανία, όπου ζει η αδελφή της, με αποτέλεσμα η ίδια και η μεγάλη της κόρη να τα «φουσκώσουν» για να φύγουν από τον πατέρα τους. Όταν όμως είδαν ότι η γυναίκα κατέληξε στον ξενώνα κακοποιημένων γυναικών και τα παιδιά στο Ορφανοτροφείο, παραδέχτηκαν τι πραγματικά είχε συμβεί με αποτέλεσμα όλοι να επιστρέψουν στο σπίτι της οικογένειας.

Ροή ειδήσεων

Advertisement