Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
Connect with us

Διεθνή

Πόλεμος στην Ουκρανία: 16χρονη κοπέλα πήγε στο κατεστραμμένο σχολείο της με το φόρεμα που θα φορούσε στην αποφοίτηση της

Δημοσιεύθηκε

στις

Το γύρου του διαδικτύου κάνει μία φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται μία νεαρή κοπέλα να βρίσκεται στα χαλάσματα του σχολείου της στο Χάρκοβο. Πρόκειται για την 16χρονη Βαλερί η οποία μέχρι και τον Φεβρουάριο έκανε όνειρα για την αποφοίτησή της. Είχε βρει το φόρεμα που θα φορούσε στον χορό της αποφοίτησής της (θα γινόταν στις 7 Ιουνίου) και έκανε σχέδια για το μέλλον. Ωστόσο λογάριαζε χωρίς τα ρωσικά στρατεύματα που ισοπέδωσαν το σχολείο της.

Η κοπέλα νωρίτερα την Τρίτη βρέθηκε στα χαλάσματα φορώντας ένα κόκκινο φόρεμα με βαθιά λαιμόκοψη με τη θεία της, Άννα Επίσεβα, να δημοσιεύει στα social media το σχετικό στιγμιότυπο. Το νεαρό κορίτσι εμφανίζεται με θλιμμένο ύφος εξαιτίας της εικόνας που αντικρύζει μπροστά της. Υπό άλλες συνθήκες σήμερα θα γιόρταζε το τέλος της σχολικής χρονιάς μαζί με τους φίλους της και τους συμμαθητές της.

Από το σχολείο ελάχιστα μένουν όρθια: Το ταβάνι έχει καταστραφεί εντελώς από τις εκρήξεις, δεν υπάρχει ίχνος από πόρτες, τα κόκκινα τούβλα των τοίχων είναι εκτεθειμένα και θρυμματισμένα, το έδαφος είναι καλυμμένο από μπάζα.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement