Connect with us

Στοίχημα

Δίκαιο φαβορί η Αυστραλία

Published

on

 

Καθώς πηγαίνουμε προς τη πρώτη μεγάλη διακοπή της αγωνιστικής σεζόν, μένουν ελάχιστες εκκρεμότητες για τις ομάδες που θα συμμετάσχουν το χειμώνα στο Μουντιάλ του Κατάρ. Για την ακρίβεια μένουν μόλις δυο θέσεις και θα κριθούν στα μπαράζ τις επόμενες ημέρες. Διάβασε για τις εταιρίες στοιχήματος.

Για την Ασιατική ζώνη, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα διεκδικούν ένα εισιτήριο για το μπαράζ κόντρα στο Περού και θα παίξουν σε ένα νοκ-άουτ στην ουδέτερη Ντόχα, παίρνοντας «γεύση» από ένα εκ των γηπέδων του Μουντιάλ.

Η.Α.Ε.: Ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στη 3η θέση του ομίλου της στα προκριματικά η ομάδα των Εμιράτων πίσω από τις πανίσχυρες Ιράν και Νότια Κορέα, κάτι που μπορεί να θεωρηθεί και επιτυχία. Έτσι, το σύνολο του γνωστού μας Ροντόλφο Αρουαμπαρένα θα παίξει στα μπαράζ με την αντίστοιχη 3η του άλλου ομίλου, που έτυχε να είναι η Αυστραλία. Ο Αργεντινός προπονητής γνωρίζει πως το έργο της ομάδας του θα είναι πολύ δύσκολο, όμως δήλωσε πως όλα είναι πιθανά στο ποδόσφαιρο. Εκτός ο βασικός Λίμα στα χαφ, όπως και οι χαφ Μουμπάρακ και Νακμπί.

ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ: Είδε Ιαπωνία και Σαουδική Αραβία να τη προσπερνούν στο προκριματικό όμιλο, έτσι ο στόχος της απευθείας πρόκρισης στο Παγκόσμιο Κύπελλο χάθηκε για τα «καγκουρό». Το κλίμα δεν είναι το ιδανικότερο, καθώς ο κόουτς Άρνολντ απέκλεισε από την αποστολή τον εξαιρετικό χαφ Ρόγκιτς της Σέλτικ, καθώς δεν έχουν και τις καλύτερες σχέσεις. Ακόμα και έτσι, οι Αυστραλοί ελπίζουν πως θα μπορέσουν αρχικά να περάσουν τα Εμιράτα και να παίξουν με το Περού για το πολυπόθητο εισιτήριο. Επέστρεψε ο έμπειρος χαφ Μόουι, τραυματίας ο βασικός στόπερ Σουτάρ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Σε ένα τόσο κρίσιμο ματς, οφείλουν να «μιλήσουν» οι προσωπικότητες. Οι Αυστραλοί έχουν παίκτες με εμπειρία στο ρόστερ τους και είναι το «βαρύ» όνομα στο ζευγάρι. Οι Άραβες θα παίξουν χωρίς άγχος, όμως υστερούν σε πολλές κατηγορίες. Επιλογή το διπλό στο 1.83 του Stoiximan.

Για περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος, αναλύσεις αγώνων & προσφορές* εγγραφής στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος στο cleverbet.gr. *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. 21+ Παίξε υπεύθυνα

Ροή ειδήσεων

Advertisement