Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Connect with us

Αθλητισμός

σπιράλ: Συγχαρητήρια στα αθλητικά σωματεία της Πάτρας

Δημοσιεύθηκε

στις

Δημόσια «εύγε» σε όλα τα σπορ, με αφορμή το τέλος της αθλητικής περιόδου

Ο Ιούνιος σηματοδοτεί παραδοσιακά το τέλος της αθλητικής σεζόν.

Ιδιαίτερα η φετινή χρονιά ήταν μια σκληρή δοκιμασία στα περισσότερα αθλήματα, ελέω πανδημίας, ιδιαίτερα για αθλούμενους, προπονητές και παράγοντες της Πάτρας. Μια δοκιμασία που τους κάνει ακόμα πιο δυνατούς, με τις διακρίσεις να αποδεικνύουν ότι ακόμα και σε δύσκολες εποχές, ο αθλητισμός στην πόλη μας συνεχίζει να ανθεί. Το σπιράλ δια της Ομάδας Εργασίας #αθλητισμός εκδίδει αυτή τη συγχαρητήρια ανακοίνωση με αποδέκτες όλους τους παραπάνω, με ιδιαίτερες αναφορές στα λαοφιλέστερα σωματεία.
Θερμά συγχαρητήρια αξίζει το ποδοσφαιρικό τμήμα της Παναχαϊκής για την άνοδο της στην Superleague2 καθώς και την ευχή μας η ομάδα να επανέλθει σύντομα εκεί που είναι η πραγματική της θέση. Στο ίδιο σπορ, άξια συγχαρητηρίων είναι η προσπάθεια που γίνεται στο ιστορικό ΑΠΣ Πάτραι, με αποτέλεσμα την άνοδο του στην Γ’ Εθνική κατηγορία. Άξιες επίσης κρίνονται όλες οι ομάδες που έδωσαν των αγώνα τους σε αυτή τη δύσκολη ποδοσφαιρική σεζόν, σε όλα τα επίπεδα.
Ειδική μνεία θα πρέπει να γίνει στην ομάδα μπάσκετ του Προμηθέα, που σε λίγες ημέρες θα δώσει τη μάχη του για την κατάκτηση της 3ης θέσης της Α1 Εθνικής κατηγορίας μπάσκετ. Μια πραγματικά μεγάλη επιτυχία για το σύλλογο που έχει επενδύσει στις υποδομές και την τεχνογνωσία και αξίζει την προσοχή και την αγάπη του κόσμου της πόλης. Είναι βέβαιο ότι το μέλλον του ανήκει. Στην άλλη άκρη της πόλης, ο ιστορικός Απόλλων Πάτρας κατάφερε να πετύχει το στόχο του και να παραμείνει εύκολα στην Α1 Εθνική κατηγορία. Ευχή όλων είναι να δούμε το πατρινό μπάσκετ να εξακολουθεί να πρωταγωνιστεί τα επόμενα χρόνια, με τις δύο αυτές ομάδες, στο πρώτο τη τάξει πρωτάθλημα της χώρας, αποδεικνύοντας πως η Πάτρα παρέχει τις προϋποθέσεις να τις στηρίζει και να τις διατηρεί σε πολύ υψηλό επίπεδο.
Ο υγρός στίβος με το ΝΟΠ και τη ΝΕΠ, συνεχίζει να κρατά ψηλά τη σημαία του πατρινού ναυταθλητισμού, με το σύνολο των τμημάτων τους (ανδρικό, γυναικείο και τις μικρότερες ηλικιακές κατηγορίες). Αμφότερες οι ομάδες έδωσαν τον αγώνα τους καθ’ όλη την διάρκεια της σεζόν και τους δίνουμε ειλικρινή συγχαρητήρια.
Θερμά συγχαρητήρια επίσης στην ομάδα βόλεϊ του Ερμή Πάτρας για τις πολλές επιτυχίες των τμημάτων του στα πρωταθλήματα που συμμετείχαν. Στον τμήμα βόλεϊ του Απόλλωνα Πατρών, που επιστρέφει δυνατά στα εθνικά πρωταθλήματα, ευχόμαστε να συνεχίσει σε αυτούς τους ρυθμούς. Εκφράζουμε την εκτίμηση πως η σεζόν που πέρασε ήταν μια καλή σεζόν για το άθλημα και ελπίζουμε να δούμε και τις ιστορικές ομάδες της πόλης στο χώρο του βόλεϊ (ΕΑΠ, Ολυμπιάδα) να επανενεργοποιούνται.
Το χειροκρότημα μας αξίζουν, επίσης, οι αθλητές του ΑΟΠ Ερμής, στο χώρο της τοξοβολίας, όπου η ουσιαστική δουλειά φαίνεται εκ του αποτελέσματος. Στους αθλητές στίβου, πυγμαχίας αλλά και ενόργανης και ρυθμικής γυμναστικής αξίζει ένα μεγάλο μπράβο για τη σεζόν που πέρασε, καθώς απέφερε στα σωματεία μεγάλες επιτυχίες σε Πανελλήνια αλλά και Πανευρωπαϊκά Πρωταθλήματα.
Τέλος, τα αθλήματα της Ιστιοπλοΐας, Ποδηλασίας, Πινκ-Πονκ, Τζούντο, Badmindon, Τένις, Καράτε, σωματεία και αθλητές των οποίων διακρίθηκαν σε όλα τα μήκη και πλάτη της χώρας αλλά και πέραν αυτής, αξίζουν της προσοχής της πόλης και ειδικής μνείας από όσους παρακολουθούμε και καμαρώνουμε για τις επιτυχίες τους.
Κλείνοντας τη συγχαρητήρια ανακοίνωση, ζητούμε συγνώμη για όσους ενδεχομένως ξεχάσαμε να αναφέρουμε. Όλος ο τοπικός αθλητισμός μάς κάνει περήφανους, ως πατρινούς, με τις προσπάθειες και τις επιτυχίες του. Το σπιράλ παρακολουθεί, ενημερώνεται, συναντιέται με παράγοντες και σωματεία και παραμένει ανοικτό σε επαφές με όλη την αθλητική κοινότητα της πόλης για ανταλλαγή απόψεων, καταγραφή ζητημάτων και δημιουργικές συζητήσεις.

Ροή ειδήσεων

Advertisement