Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2023
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Aπάντηση Ριζούλη στον Νίκο Καραθανασόπουλο

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Με αφορμή την απάντηση του Νίκου Καραθανασόπουλου για την μη αναγγελία της παρουσίας των δυο βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στη συγκέντρωση του Δήμου για το “Καραμανδάνειο”, θα ήθελα να δώσω κάποιες διευκρινίσεις.

Πρώτα από όλα κύριε Καραθανασόπουλε ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έκλεισε το “Θώρακος” αλλά το μετέφερε σε χώρο όπου οι ασθενείς να έχουν όλες τις ειδικότητες παρούσες και δεν χρειάζονται πλέον συνεχείς μετακινήσεις για να εξεταστούν . Αναβάθμιση λέγεται αυτό.

Δεύτερον ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ, οι βουλευτές του και ο τομεάρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Ανδρέας Ξανθός, επανειλημμένα ανέδειξαν το θέμα της απαξίωσης του Ιδρύματος.

Ο Πατραϊκός λαός πρέπει να γνωρίζει ποιοι -ποιες στέκονται δίπλα στα προβλήματα και στις διεκδικήσεις του.

Αυτό το νόημα είχε και το αίτημα αναγγελίας της παρουσίας των βουλευτών στη συγκέντρωση το οποίο και έθεσα προσωπικά στον Δήμαρχο.

Το ύφος και η γενικότερη αντίδραση του Δημάρχου στο αίτημα, μου προξένησε αλγεινή εντύπωση.

“Ξεχνά” εντέχνως ο Δήμαρχος  και ο βουλευτής του ΚΚΕ τη στήριξη του δημόσιου συστήματος Υγείας, σε δύσκολες συνθήκες, από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ . Ξεχνούν τους εκατοντάδες χιλιάδες ανασφάλιστους που είδαν τις πόρτες των νοσοκομείων ξανά ανοιχτές και ξεχνούν  τις Τοπικές Μονάδες Υγείας και τόσα άλλα.

Με ψεύδη και  αποκλεισμούς, το ένα  που πετυχαίνετε είναι να παραπληροφορείτε το λαό.

Το άλλο στο οποίο θα πρέπει να απαντήσετε είναι, αλήθεια ποιον εξυπηρετείτε με μια τέτοια τακτική;

Περιμένουμε.

 

ΡΙΖΟΥΛΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

 

Αναπληρωτής Συντονιστής ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ ΑΧΑΙΑΣ

 

Πρώην βουλευτής.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement