Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Συνεργασίες

Διάκριση στα Health & Safety Awards 2022

ΒRONZE Βραβείο για τη Συμμετοχή Εργαζομένων στη Βελτίωση του επιπέδου Υγείας & Ασφάλειας

Δημοσιεύθηκε

στις

Βραβείο BRONZE στην κατηγορία “Αποτελεσματική Συμμετοχή Εργαζομένων” απέσπασε η Ολυμπία Οδός Λειτουργία στα Health & Safety Awards 2022 (Βραβεία Υγείας & Ασφάλειας), που διοργανώθηκαν για 8η χρονιά με στόχο να επιβραβεύσουν και να αναδείξουν τις καλύτερες πρακτικές στη διαχείριση Υγείας & Ασφάλειας στους εργασιακούς χώρους.

Ο θεσμός των βραβείων προβάλει εταιρείες που δημιουργούν και διατηρούν ασφαλείς χώρους εργασίας, αναπτύσσουν κουλτούρα προληπτικής υγείας και ασφάλειας σε εργοδότες και εργαζομένους και δύνανται να αποτελέσουν παραδείγματα προς μίμηση στους κλάδους που ανήκουν.

 

Η διάκριση της εταιρείας Ολυμπία Οδός Λειτουργία είναι αποτέλεσμα της συλλογικής προσπάθειας των εργαζομένων και επιβεβαιώνει την δέσμευση όλων για επιτυχή εφαρμογή και τήρηση των κανόνων του Συστήματος Υγείας & Ασφάλειας, που είναι πιστοποιημένο σύμφωνα με το πρότυπο ISO 45001:2018.

Η εταιρία δεσμεύεται για τη διατήρηση και περαιτέρω εμπέδωση της εταιρικής κουλτούρας που έχει αναπτυχθεί στα θέματα αυτά και στοχεύει στη διαρκή βελτίωση τόσο στον Τομέα Υγείας και Ασφάλειας όσο και στον Τομέα του Περιβάλλοντος, που αποτελούν απόλυτη προτεραιότητα της διοίκησης.

Η τελετή βράβευσης των νικητών των Health & Safety Awards 2022 πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 30 Μαΐου στο Μουσείο Οίνου στην Παλλήνη. Τα βραβεία παρέλαβαν για λογαριασμό της Ολυμπία Οδός Λειτουργία, ο Προϊστάμενος Ποιότητας & Διοικητικής Υποστήριξης κ. Γιάννης Χανδάνος και η Πολιτικός Μηχανικός του Τμήματος Τεχνικής και Ποιοτικής Υποστήριξης, κα. Κωνσταντίνα Πολύζου (Photo 1 & 2).


Ροή ειδήσεων

Advertisement