Connect with us

Στοίχημα

Συνεχίζει με το απόλυτο η Εθνική

Published

on

 

 

Η ανωτερότητα της Ολλανδίας της έδωσε τη νίκη μαζί με το over στην Ουαλία και εμείς συνεχίσαμε με επιτυχία το σερί των ταμείων μας. Η ημέρα έχει αρκετά ματς για το Nations League σήμερα, καθώς ξεκινάει η 3η αγωνιστική των ομίλων. Διάβασε για προγνωστικά σουηδία.

Για εμάς, το πιο σημαντικό ματς είναι μακράν αυτό που θα δώσει η Εθνική μας κόντρα στη Κύπρο στο Πανθεσσαλικό του Βόλου, στοχεύοντας στο 3/3 στον όμιλο και ουσιαστικά σε ένα ξεκάθαρο προβάδισμα για τη τελική πρώτη θέση.

ΕΛΛΑΔΑ: Ξεκίνησε εξαιρετικά τα ματς στον όμιλο, καθώς κέρδισε εκτός έδρας Βόρεια Ιρλανδία και Κόσοβο, δείχνοντας πως είναι στο σωστό δρόμο υπό τις οδηγίες του Γκουστάβο Πογιέ. Η Ελλάδα θέλει τη διάκριση σε οποιαδήποτε διοργάνωση παίρνει μέρος, είτε αυτά είναι προκριματικά, είτε Nations League. Υποδεχόμενη τη Κύπρο, θέλει ακόμα ένα τρίποντο, ελπίζοντας σε απώλεια του Κοσόβου στο άλλο ματς, για να ξεφύγει από νωρίς στη κορυφή του ομίλου. Δύσκολα θα αλλάξει το 4-3-3 ο Πογιέ, πιθανό όμως να γίνουν κάποιες αλλαγές-δοκιμές σε νέα πρόσωπα. Απών ο Κώτσιρας.

ΚΥΠΡΟΣ: Μετά τη κακή εικόνα στην εντός έδρας ήττα από το Κόσοβο, η Κύπρος βελτίωσε την αμυντική της γραμμή, είχε κάποιες καλές στιγμές, όμως περιορίστηκε στη «λευκή» ισοπαλία με τη Βόρεια Ιρλανδία. Με δεδομένο πως η ομάδα του Νίκου Κωστένογλου έχει να δώσει 3 ματς εκτός από τα 4 που μένουν, η κατάσταση παραμονής στη 3η κατηγορία δυσκολεύει. Πηγαίνει στην Ελλάδα με στόχο να ανταπεξέλθει στη πίεση που θα δεχθεί από την Εθνική μας και στη προσπάθεια αυτή υπολογίζονται κανονικά οι σημαντικοί Λαΐφης και Κατελάρης.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Ελλάδα έχει εξαιρετική παράδοση κόντρα στους Κύπριους και παρότι οι δυο χώρες έχουν αδελφικές σχέσεις, στο γήπεδο παλέψουν για το θετικό αποτέλεσμα. Ο κόσμος θα βοηθήσει τους διεθνείς μας προς τη νίκη, αξία έχει η νίκη της «γαλανόλευκης» με χάντικαπ -1.5 γκολ, στο 1.80 του Stoiximan.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα | *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Ροή ειδήσεων

Advertisement