Connect with us

Ποδόσφαιρο

Έδωσε την λύση η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος

Published

on

 

Στήριξε οικονομικά την Νάπολη Πατρών που θα επιστρέψει μόλις ολοκληρωθεί η διοργάνωση- Πληροφορίες της «Γ» αναφέρουν ότι οικονομική στήριξη έδωσε και η ΕΠΣ Αχαΐας

 

ΑΠΟ ΤΗ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ “Γ”

 

Η ομάδα της Νάπολης Πατρών του Beach Soccer βρίσκεται στο Ναζαρέ της Πορτογαλίας όπου διεξάγεται το EURO WINNERS CHALLENGE.

Οι Αχαιοί κάνοντας μια εκπληκτική πορεία την Τετάρτη το απόγευμα επικράτησαν στον ημιτελικό με 1-0 της πορτογαλικής Βαρζίμ αποτέλεσμα που την έφερε στον μεγάλο τελικό. Το μοναδικό τέρμα που έκρινε το αποτέλεσμα σημείωσε ο Γιαμαούτσι. Οι Αχαιοί στον μεγάλο τελικό χθες αργά το βράδυ αντιμετώπισαν την ομάδα του Ισραήλ, Rosh haayin.

Πριν όμως οι Αχαιοί καταφέρουν να αγωνιστούν στον τελικό υπήρχε ένα σοβαρό οικονομικό πρόβλημα καθώς τα εισιτήρια ήταν κλεισμένα για την Πέμπτη πριν από τον τελικό και η προθεσμία αλλαγής είχε περάσει… Για να μείνουμε στην Πορτογαλία οι αθλητές θα έπρεπε να κλείσουν νέα εισιτήρια και αυτό φυσικά απαιτεί αρκετά χρήματα…

Μην ξεχνάμε ότι η Νάπολη βασίζεται στις δικές της τσέπες και στους λίγους φίλους που την στηρίζουν και δυστυχώς δεν είχε αυτή την δυνατότητα…

Άμεσα προσπάθησαν και «χτύπησαν» πόρτες επισήμων της πόλης μας αλλά δυστυχώς παρέμειναν κλειστές.

Μην έχοντας άλλη επιλογή η Ναπολιτάνοι έβγαλαν ανακοίνωση αναφέροντας το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν και άμεσα η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος έδωσε τη λύση έτσι ώστε οι η ομάδα να παραμείνει στην Πορτογαλία παίζοντας στον μεγάλο τελικό πληρώνοντας όλα τα έξοδα. Μάλιστα η αποστολή θα αποχωρήσει τη Κυριακή οπότε και ολοκληρωθεί το τουρνουά.

Πληροφορίες της «Γ» αναφέρουν ότι και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αχαΐας, Άγγελος Δανιήλ έδειξε ενδιαφέρον και μετά από συζητήσεις με τα υπόλοιπα μέλη της Ένωσης αποφάσισαν να στείλουν οικονομική βοήθεια.

Ευχαριστήρια ανακοίνωση

Η ομάδα της Νάπολη μόλις ενημερώθηκε ότι η Περιφέρεια κάλυψε εξολοκλήρου το ποσό προχώρησε στην παρακάτω ευχαριστήρια ανακοίνωση:

«Οφείλουμε να πούμε και να ξαναπούμε ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους σας για το ενδιαφέρον, τα μηνύματα και όλα όσα μας γράφετε στα social media της ομάδας μας, δίνοντάς μας φοβερή δύναμη για τον αυριανό τελικό και για το ταξίδι μας μέχρι εδώ…

Έχουμε την υποχρέωση όμως να σας ενημερώσουμε ότι η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας κινητοποιήθηκε άμεσα και ήρθε σε επικοινωνία και μας ενημέρωσε ότι προτίθεται να δώσει αυτή την λύση και καλύπτει ό,τι χρειαστεί για τα εισιτήρια της επιστροφής! Σας ευχαριστούμε από καρδιάς όλους».

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ

Η Νάπολη Πατρών φέτος πραγματικά ζει το όνειρό της στο Ναζαρέ της Πορτογαλίας καθώς βρέθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία του Συλλόγου στον τελικό ενώ μέχρι να φτάσουν εκεί ήταν αήττητη νικώντας δυνατές ομάδες όπως: Μπελενένσες, Αλφαρίμ, Βιόν, Γκραπ, Σεσίμπρα, Βαρζίμ.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement