Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Παναχαϊκή

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Λόγω ζέστης στις 6 μ.μ. με την Προοδευτική

Δημοσιεύθηκε

στις

Λόγω των καιρικών συνθηκών και της αφόρητης ζέστης που επικρατεί στη χώρα, η ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, τροποποίησε το πρόγραμμα των μπαράζ ανόδου στη Super League 2, καθώς αποφασίστηκε να υπάρξει καθυστέρηση της σέντρας κατά μισή ώρα. Έτσι τα παιχνίδια της τελευταίας αγωνιστικής αντί για τις 17:30, που επρόκειτο να αρχίσουν, θα ξεκινήσουν μισή ώρα αργότερα (18:00), με το ενδιαφέρον στους αγώνες να είναι έντονο για τα δύο τελευταία εισιτήρια που οδηγούν στη Super League 2.

Από ’κει και πέρα στο «στρατόπεδο» της Παναχαϊκή υπάρχει ευδιάθετη ικανοποίηση για το ότι η ομάδα πέτυχε τους στόχους της και φυσικό επακόλουθο είναι οι ποδοσφαιριστές να ρίχνουν τους παλμούς αφού η αυλαία με την Προοδευτική είναι ένα παιχνίδι διαδικαστικού χαρακτήρα. Η Παναχαϊκή είτε χάσει, είτε κερδίσει δεν την απασχολεί και ευκαιρία είναι ο Σούλης Παπαδόπουλος να δώσει ευκαιρίες σε παίκτες που δεν είχαν συμμετοχή έτσι ώστε να δει και ο ίδιος σε τι κατάσταση βρίσκονται.

Το παιχνίδι με την Προοδευτική για τους κοκκινόμαυρους είναι αδιάφορο για τους Κορυδαλλιώτες όμως ακριβώς το αντίθετο αφού ψάχνουν βαθμό ή βαθμούς έτσι ώστε να πάρουν το ένα από τα δύο εναπομείναντα εισιτήρια.

ΘΕΡΜΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

Η διοίκηση της Παναχαϊκής όμως από την άλλη πλευρά ήδη έχει ριχτεί στο πώς θα τρέξει τα όποια διαδικαστικά και οικονομικά θέματα που θα συναντήσει.

Μάλιστα με πληροφορίες της «Γ» ακόμα και με παίκτες που ενδεχομένως θα αποκτήσουν έχουν κάνει μια επαφή. Φυσικά το μεταγραφικό πάρε δώσε φέτος προφανώς θα είναι πιο εύκολο από την περσινή αγωνιστική χρονιά. Άλλο μια ομάδα να διεκδικεί ένα παίκτη για να τον φέρει να αγωνιστεί στην Γ’ εθνική και άλλο για την Super League 2.

Πάντως όπως και να έχει το καλοκαίρι στα θέματα χτισίματος της ομάδας αναμένεται να είναι θερμό.

Ροή ειδήσεων

Advertisement