Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Ποδόσφαιρο

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ “Κ. ΔΑΒΟΥΡΛΗΣ”: Δεν τους άφησαν… «ελεύθερους»

Δημοσιεύθηκε

στις

Η Αστυνομία για δεύτερη συνεχόμενη φορά κερδίζει του Ελ. Επαγγελματίες στον τελικό του πρωταθλήματος εργαζομένων «Κ. Δαβουρλής»

 

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ “Γ”

Όχι μία, όχι δύο αλλά τέσσερις φορές η Αστυνομία έχει βρεθεί στο τελικό του πρωταθλήματος Εργαζομένων «Κ. Δαβουρλής» έχοντας κατακτήσει ισάριθμες φορές στο τρόπαιο.

Μάλιστα η Αστυνομία για δεύτερη συνεχόμενη φορά στον τελικό έχει αγωνιστεί με τους Ελ. Επαγγελματίες και τους έχει νικήσει.

Η Ε.ΛΛ.ΑΣ το πρωτάθλημα το ολοκλήρωσε αήττητη έχοντας 8 σερί νίκες και στον τελικό της Τετάρτης στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 1-0 κατάφερε να ανατρέψει το σκορ και να κερδίζει με 3-2 τους Ελ. Επαγγελματίες.

Το 0-1 πραγματοποιήθηκε στο 11’ με τον Θεοδοσόπουλο για να φέρει το ματς στα ίσα η Αστυνομία στο 42’ με τέρμα που πέτυχε ο Μεντζελόπουλος. Στην επανάληψη οι ένστολοι πήραν «κεφάλι» στο σκορ με τον Μακρυπόδη στο 61’ ενώ οι Ελ. Επαγγελματίες λίγο αργότερα στο 70’ ισοφάρισαν σε 2-2 με τον Χρυσοβέργη. Το γκολ που έδωσε το τρόπαιο στην Αστυνομία σημείωσε στο 77’ ο Μεντζελόπουλος (3-2) πετυχαίνοντας παράλληλα και το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

 

ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΖΗΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ

«Αφιερώνουμε το Κύπελλο στον αδικοχαμένο Παπαδημητρίου»

Ο γενικός αρχηγός της ομάδας της Ε.ΛΛ.ΑΣ, Λεωνίδας Ζησιμόπουλος ανέφερε στη «Γ» ότι το Κύπελλο είναι αφιερωμένο στον συνάδελφό τους Ηλία Παπαδημητρίου που έφυγε πρόωρα από την ζωή.

«Το Κύπελλο είναι αφιερωμένο στον συνάδελφό μας Ηλία Παπαδημητρίου που έφυγε πρόωρα από την ζωή. Επίσης, θα ήθελα ως γενικός αρχηγός της ομάδας να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά και τους συναδέλφους που πάλεψαν γι’ αυτό το σκοπό αλλά και την αστυνομική διεύθυνση που πρόσφερε τα μέγιστα και μας βοήθησε να αντεπεξέλθουμε στην διοργάνωση.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που ήρθε και μας χειροκρότησε, στον Δήμο Πατρέων και στην επιτροπή για την άψογη συνεργασία αλλά και την διοργάνωση. Τέλος ένα ευχαριστώ και στον πρόεδρο της επιτροπής Θόδωρο Αργυράτο.

Όταν όμως συμμετέχεις σε μια τέτοια διοργάνωση πρέπει να έχεις και την ηθική αλλά και οικονομική στήριξη. Γι’ αυτό το λόγο ευχαριστούμε τον πρόεδρο της ΙΡΑ Αχαΐας, Αναστάσιο Νικολάου αλλά και τον πρόεδρο της Ένωσής μας Τσίτσικα».

 

ΛΕΖΑΝΤΑ: Όρθιοι από αριστερά: Γιαννιώτης Νικόλαος, Σουλιώτης Ανδρέας, Μεντής Γεώργιος, Λιόλιος Γρηγόρης, Σπηλιωτόπουλος Θόδωρος, Ακούρος Αντρέας, Πάνας Ανδρέας, Λάγιος Ιωάννης, Γκαύρος Γεώργιος, Ζησιμόπουλος Λεωνίδας, Βομπίρης Αθανάσιος (προπονητής), Δήμας Λάμπρος, Μηλιτσόπουλος Χρήστος, Κορμπάκης Βασίλης.

Καθιστοί: Λεβεντάκος Ανδρέας, Σακαμπέτης Γιώργος, Βενέρης Στέλιος, Μετζελόπουλος Δημήτριος, Μακρυπόδης Σπύρος (αρχηγός), Ασημακόπουλος Στάθης και Ψυχογιόπουλος Αθανάσιος.

 

Οι διαιτητές με τους αρχηγούς

Οι τριάδα των διαιτητών του μεγάλου τελικού μαζί με τους αρχηγούς. Από αριστερά ο Ορέστης Χριστόπουλος (βοηθός), ο Παναγιώτης Στασινόπουλος (αρχηγός των Ελ. Επαγγελματιών), ο διαιτητής της συνάντησης Νίκος Μιχαλόπουλος, ο Σπύρος Μακρυπόδης (αρχηγός της Αστυνομίας) και ο Δημήτρης Σωτηρόπουλος (βοηθός).

 

Δεν τα κατάφεραν οι Ελ. Επαγγελματίες

Παρά το γεγονός ότι οι Ελ. Επαγγελματίες βρέθηκαν μπροστά στο σκορ πολύ νωρίς με τον Θεοδοσόπουλο ενώ ισοφάρισαν και το παιχνίδι σε 2-2 στο τέλος δεν κατάφεραν να κάμψουν την αντίσταση της Αστυνομίας και ηττήθηκαν με 3-2.

Στην φωτό οι Ελ. Επαγγελματίες, όρθιοι από αριστερά: Βούλγαρης Δημήτρης, Καρατζάς Δημήτρης, Δούβρης Φώτης, Αποστολόπουλος Γιώργος, Κατσαντούλας Θανάσης, Κολάρος Γιώργος, Παλαιολόγου Σπύρος και Στασινόπουλος Παναγιώτης, Καθιστοί από αριστερά: Λέζος Μέμος, Κάππας Ταξιάρχης, Θεοδοσόπουλος Δημήτρης, Ρουμελιώτης Κώστας, Χρυσοβέργης Βαλεντίνος, Αγγελής Γιώργος, Πανουτσόπουλος Γιώργος και Δελδήμος Χρήστος.

 

 

ΔΗΜΟΣ ΠΑΤΡΕΩΝ

Με επιτυχία παρά τις δυσκολίες των ημερών

Στα πλαίσια του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου «ΚΩΣΤΑΣ ΔΑΒΟΥΡΛΗΣ 2022» επαγγελματικών τάξεων, που διοργανώνουν το Τμήμα Άθλησης Πολιτισμού και Νέας Γενιάς του Δήμου Πατρέων και η Επιτροπή Πρωταθλήματος, διεξήχθη, την Τετάρτη 8 Ιουνίου το απόγευμα, στο Παμπελοποννησιακό στάδιο, ο τελικός του πρωταθλήματος μεταξύ των ομάδων της Ελληνικής Αστυνομίας και της ομάδας των Ελεύθερων Επαγγελματιών.

Μετά το τέλος του αγώνα ακολούθησαν οι απονομές στις ομάδες του τελικού καθώς και στις τριταθλήτριες ομάδες, της 116 Π.Μ. και της ομάδας του ΔΗΜΟΥ/ΔΕΥΑΠ, ενώ τιμήθηκαν όλες οι ομάδες που συμμετείχαν στην διοργάνωση.

Ιδιαίτερη συγκίνηση προκάλεσε η απονομή αναμνηστικής πλακέτας στην οικογένεια του αδικοχαμένου Ιωάννη Γιαννιτσόπουλου, καθώς και η ενός λεπτού σιγή πριν από την έναρξη του τελικού, στην μνήμη του Σάκη Ξένου που υπήρξε για πολλά χρόνια η «ψυχή» της διοργάνωσης.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού, Τάκης Πετρόπουλος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Αθανάσιος Μοδές και Αθανάσιος Αθανασόπουλος, ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του Παμπελοποννησιακού Σταδίου, Βασίλειος Ζώτος, ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Ποδοσφαιρικών Γηπέδων, Ιωάννης Παυλάκης, το μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του Παμπελοποννησιακού σταδίου, Αργύριος Αργυράτος, η αντιστράτηγος εν αποστρατεία της Ελληνικής Αστυνομίας κυρία Ευσταθία Γιαννιά, ο αστυνομικός υποδιευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας κ. Παντελής Τσίρκας, ενώ το πυροσβεστικό σώμα εκπροσώπησε ο υποστράτηγος- συντονιστής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νοτιοδυτικής Ελλάδος Νικόλαος Ρουμελιώτης και μεγάλος αριθμός φιλάθλων.

Τέλος, ο πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλήματος Εργαζομένων Θεόδωρος Αργυράτος δήλωσε ότι με την αμέριστη συμπαράσταση του Δήμου Πατρέων και παρά τις δυσκολίες των καιρών ολοκληρώθηκε με επιτυχία και το φετινό πρωτάθλημα εργαζομένων ποδοσφαίρου, ενώ είναι σε εξέλιξη και το πρωτάθλημα καλαθοσφαίρισης γεγονός που γεμίζει όλους τους εργαζόμενους με χαρά και ικανοποίηση.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement