Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Επίσημα αποτελέσματα από την ΔΕΥΑΠ για τα δείγματα νερού στο Άνω Καστρίτσι

Δημοσιεύθηκε

στις

Σχετικά με δημοσιεύματα που αφορούσαν νεκρό ζώο σε πηγή στο Άνω Καστρίτσι και μετέφεραν την ανησυχία των κατοίκων για την δημόσια υγεία, από την ΔΕΥΑΠ ανακοινώνονται τα εξής: Σήμερα που έχουμε στα χέρια μας τα επίσημα αποτελέσματα ελέγχου του νερού από  δειγματοληψία που πραγματοποιήθηκε από την Διεύθυνσης Υγείας στο δίκτυο ύδρευσης του Άνω Καστριτσίου  και τον έλεγχο από το Πανεπιστήμιο Πατρών,  διαβεβαιώνουμε ότι δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα για την Δημόσια Υγεία. Τα δείγματα ήταν ποιοτικά άψογα. Το ίδιο επιβεβαίωσαν και οι έκτακτες εξετάσεις που προληπτικά και εκτάκτως πραγματοποίησε και η ΔΕΥΑΠ στο πιστοποιημένο εργαστήριο της στις 3 και 4/6/2022.

 

Δεν μπορούσε να υπάρξει εξάλλου κανένα πρόβλημα αφού την συγκεκριμένη χρονική περίοδο η ΔΕΥΑΠ δεν χρησιμοποιούσε την συγκεκριμένη λήψη νερού. Πριν την έναρξη χρήση της για το φετινό καλοκαίρι, ο συγκεκριμένος χώρος της λήψης θα ελεγχόταν και θα θωρακιζόταν όπως πλέον έχει γίνει.

 

Από την πρώτη στιγμή η ΔΕΥΑΠ βρέθηκε στην περιοχή και έκανε όλες τις απαραίτητες προληπτικές ενέργειες παρόλο που δεν υπήρχε κανένας κίνδυνος για την Δημόσια Υγεία, κυρίως για να μην υπάρχει ανησυχία στους κατοίκους.

 

Η ΔΕΥΑΠ με αίσθημα ευθύνης παρέχει πάντα ποιοτικό νερό και αν ποτέ υπάρχει πρόβλημα το αντιμετωπίζει με τις απαραίτητες ενέργειες. 

 


Ροή ειδήσεων

Advertisement