Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Ελλάδα

Ιωάννινα: Κλέφτης άρπαξε «χρυσό» τσαντάκι από σταθμευμένο αυτοκίνητο!

Δημοσιεύθηκε

στις

Πολύ λίγη ώρα χρειάστηκαν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας για να εντοπίσουν τον Έλληνα δράστη της κλοπής μιας μικρής τσάντας με μετρητά ύψους 1.500 ευρώ από το εσωτερικό ενός αυτοκινήτου που ήταν σταθμευμένο στην πόλη των Ιωαννίνων, το βράδυ της Πέμπτης.

Ωστόσο, όταν τον συνέλαβαν, βρήκε το τσαντάκι κρυμμένο σε ένα σημείο εξωτερικά της κατοικίας του, αλλά μέσα υπήρχε μόνο το ποσό των 990 ευρώ, το οποίο αποδόθηκε στο νόμιμο ιδιοκτήτη. Η διερεύνηση της υπόθεσης συνεχίζεται για να βρεθούν και τα υπόλοιπα χρήματα, ενώ ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων, που άσκησε σε βάρος του δίωξη για κλοπή.

Τσάκωσαν διαρρήκτη οχήματος και στον Πύργο

Λειψά χρήματα βρέθηκαν και στην κατοχή ενός άλλου Έλληνα, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στον Πύργο, το απόγευμα της Πέμπτης, λίγο αφ’ ότου είχε κλέψει από ένα ανασφάλιστο σταθμευμένο όχημα ένα τσαντάκι που περιείχε 530 ευρώ και διάφορα έγγραφα. Σε σωματικό έλεγχο που του έκαναν οι αστυνομικοί, βρήκαν πάνω του το ποσό των 100 ευρώ και η Ασφάλεια συνεχίζει την προανάκριση για να διαπιστωθεί που έκρυψε τα υπόλοιπα. Στο μεταξύ, παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πύργου.


Ροή ειδήσεων

Advertisement