Κυριακή 14 Αυγούστου 2022
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: Συμπολίτες που έφυγαν από τη ζωή και κηδεύονται την Τρίτη(14/6)

Δημοσιεύθηκε

στις

Τον πολυαγαπημένο μας
ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΠΑΝ. ΚΑΡΑΤΖΑ
(ΕΤΩΝ 68)
Κηδεύουμε Τρίτη 14-6-2022 και ώρα 12 μ. από τον Ιερό Ναό Αγίων Αποστόλων Μπεγουλακίου.
Η σύζυγος: Πηνελόπη. Τα ανίψια του: Ειρήνη, Παναγιώτης. Τα αδέλφια του: Γεώργιος, Αθανάσιος και Αγγελική Καρατζά, Αικατερίνη (χήρα) Επαμεινώνδα Καρύμπαλη, Ιωάννης Κανελλόπουλος. Οι γονείς του: Παναγιώτης και Τερψιθέα Κανελλοπούλου. Οι λοιποί συγγενείς.
Κ. ΤΣΑΝΤΑΡΛΙΩΤΗΣ Ο.Ε. Καλαβρύτων 18 και Φωκαίας. Τηλ.: 2610-324.855, 2610-324.838, Αθηνών – Ρίου 5Α Ρίον, τηλ.: 2610-326.842.

Τον πολυαγαπημένο μας
ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΑΝΑΣΤ. ΚΑΠΑΡΔΕΛΗ
(ΕΤΩΝ 79)
Κηδεύουμε Τρίτη 14-6-2022 και ώρα 11 π.μ. από τον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου Αρόης Πατρών. Η ταφή θα γίνει στο Κοιμητήριο Αγίου Μηνά Λεύκας.
Η σύζυγος: Αικατερίνη. Τα παιδιά του: Στέλλα και Κάμρους Χάγκου, Νικολίτσα και Νίκος Ασημακόπουλος, Τάσος και Αικατερίνη Καπαρδέλη, Σταύρος και Ελένη Καπαρδέλη. Τα εγγόνια του: Χριστίνα, Μυρτώ-Τσαμπίκα, Ιωάννα-Αικατερίνη, Ευρυπίδης, Κατερίνα, Δημήτριος. Τα αδέλφια του: Κωνσταντίνος και Ευσταθία Τελίδη, Γεώργιος και Ελισάβετ Αβρονιδάκη, Γεώργιος και Αγγελική Τελίδη. Οι ανιψιοί. Οι λοιποί συγγενείς.
* Παράκληση, όπως αντί στεφάνων γίνουν καταθέσεις στο Φιλόπτωχο του Ιερού Ναού.
Κ. ΤΣΑΝΤΑΡΛΙΩΤΗΣ Ο.Ε. Καλαβρύτων 18 και Φωκαίας. Τηλ.: 2610-324.855, 2610-324.838, Αθηνών – Ρίου 5Α Ρίον, τηλ.: 2610-326.842.

Τον πολυαγαπημένο μας
ΝΙΚΟΛΑΟ ΑΛΕΞ. ΜΩΚΑ
(ΣΥΝ/ΧΟ ΝΑΤ – ΕΤΩΝ 77)
Κηδεύουμε Τρίτη 14-6-2022 και ώρα 4 μ.μ. από τον Ιερό Ναό Αγίου Ελευθερίου Πατρών. Η ταφή θα γίνει στο Β΄ Δημοτικό Νεκροταφείο Λεύκας.
Η σύζυγος: Ουρανία. Τα παιδιά του: Μαρία Μώκα και Βασίλειος Κάραλης, Ελένη Μώκα και Ανδρέας Βρυώνης. Οι αδελφοί: Ολυμπία (χήρα) Κων. Μώκα, Μιχαήλ και Γεωργία Νικολάου, Κωνσταντίνος (ιερεύς) Κωνσταντόπουλος. Οι εγγονοί: Ηρώ, Ράνια, Σταμάτης-Γεράσιμος, Δέσποινα. Οι ανιψιοί. Οι λοιποί συγγενείς.
* Παράκληση της οικογένειας αντί στεφάνων τα χρήματα να δοθούν στο Ίδρυμα «Φλόγα».
Γραφείο Τελετών & Μνημοσύνων ΣΑΜΙΩΤΗ. Πανεπιστημίου 83, Ζαβλάνι (πλησίον Α΄ Νεκροταφείου Πάτρας), τηλ.: 2610-454.184, fax: 2610-450.732, κιν.: 6944-320.495, τηλ.: 2610-455.151. Γίνονται τελετές με όλα τα ασφαλιστικά ταμεία. Διανυκτερεύει.

Την πολυαγαπημένη μας
ΔΗΜΗΤΡΑ (χήρα) ΣΠΗΛΙΟΥ ΜΑΝΤΖΑΡΗ
(ΕΤΩΝ 84)
Κηδεύουμε Τρίτη 14-6-2022 και ώρα 5.30 μ.μ. από τον Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους Τσουκαλεΐκων.
Τα παιδιά της: Βασιλική και Ευάγγελος Τσουραμάνης, Αλεξάνδρα και Χαράλαμπος Ντούβλης. Οι εγγονοί: Ανδρέας, Σπήλιος, Ορέστης. Οι αδελφοί: Χαράλαμπος και Αικατερίνη Λεμποτέση, Παναγιώτα (χήρα) Διονυσίου Μυλωνάκη, Ελευθερία (χήρα) Κωνσταντίνου Λεμποτέση, Κωνσταντίνος και Μίνα Μάντζαρη. Οι ανιψιοί. Οι λοιποί συγγενείς.
Γραφείο Τελετών ΑΝΔΡΕΟΥ ΓΕΩΡΓ. ΚΙΑΦΑ. Γούναρη 173 & Αγ. Δημητρίου. Τηλ.: 2610-275.295 – Πάτρα, Κάτω Αχαΐα – τηλ.: 26930-22.077.

Την πολυαγαπημένη μας
ΝΕΛΗ (χήρα) ΤΑΚΗ ΓΕΩΡΓΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ
(ΕΤΩΝ 93)
Κηδεύουμε Τρίτη 14-6-2022 και ώρα 11 π.μ. από τον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων Πατρών. Η ταφή θα γίνει στο Κοιμητήριο Παναγίας Αλεξιωτίσσης.
Τα παιδιά της: Ανδρέας και Δέσποινα Γεωργαντοπούλου. Τα εγγόνια: Παναγιώτης, Έκτωρ. Τα ανίψια. Οι λοιποί συγγενείς.
Γραφείο Τελετών ΑΝΔΡΕΟΥ ΓΕΩΡΓ. ΚΙΑΦΑ. Γούναρη 173 & Αγ. Δημητρίου. Τηλ.: 2610-275.295 – Πάτρα, Κάτω Αχαΐα – τηλ.: 26930-22.077.

Την αγαπημένη μας
ΜΑΡΙΑΝΘΗ ΚΑΠΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ
(ΕΤΩΝ 74)
Κηδεύουμε Τρίτη 14-6-2022 και ώρα 12 μ. από τον Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου (Παπαθωμά) Ζαρουχλεΐκων Πατρών. Η ταφή θα γίνει στο Β΄ Κοιμητήριο Λεύκας Πατρών.
Ο σύζυγος: Ηλίας. Τα παιδιά της: Δημήτριος και Αρετή Καπογιαννοπούλου, Νικόλαος Καπογιαννόπουλος, Θεόδωρος και Ιωάννα Καπογιαννοπούλου, Ιωάννης Καπογιαννόπουλος. Οι αδελφοί. Οι εγγονοί. Οι ανιψιοί. Οι λοιποί συγγενείς.
Γραφείο Τελετών & Μνημοσύνων ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ. Σολωμού 132 & Β. Ηπείρου, Πάτρα. Τηλ./Fax: 2610-316.106, κιν.: 6972-119.124.

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Δυτική Ελλάδα: Λίγο έλειψε να “σβήσει” από τσίμπημα εντόμου

Δημοσιεύθηκε

στις

Άνδρας ηλικίας περίπου 50 ετών χρειάστηκε να μεταφερθεί επειγόντως στο Κέντρο Υγείας Ναυπάκτου έπειτα από τσίμπημα εντόμου.

Ο 50χρονος άνδρας εργαζόταν στην Ορεινή Ναυπακτία, όταν δέχτηκε το τσίμπημα από σερσέγκι στο κεφάλι, όπως αναφέρει το nafpaktianews.gr.

Η κατάστασή του επιδεινώθηκε αφού ήταν αλλεργικός και με τη συνδρομή φιλικού του προσώπου μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο Κ.Υ.Ναυπάκτου όπου οι γιατροί έδωσαν δύσκολη μάχη για να σταθεροποιήσουν την κατάστασή του.

Οι πρώτες βοήθειες που παρείχαν οι γιατροί στο Κέντρο Υγείας ήταν καθοριστικές για τη θετική έκβαση του σοβαρού περιστατικού και στη συνέχεια ο άνδρας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο της Πάτρας όπου νοσηλεύεται, ευτυχώς, εκτός κινδύνου.

Περισσότερα

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Στο πλευρό του Κυριάκου Μητσοτάκη η Άννα-Μαρία Βλαγκούλη

Δημοσιεύθηκε

στις

«Όταν οι κρίσιμες για τον τόπο συνθήκες το απαιτούν, σε ένα χρονικό «σταυροδρόμι» που η χώρα μας παρά τις διαδοχικές και πρωτόγνωρες δοκιμασίες επιχειρεί το μεγάλο αναπτυξιακό βήμα με στόχους ανάκαμψης και εκσυγχρονισμού, τότε, από το ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ αγώνα και ενεργούς συμμετοχής δεν μπορείς να απουσιάσεις. Είναι κάτι που οφείλεις να κάνεις με δυναμισμό, συνέπεια, και πάνω από όλα με την ευθύνη που στον καθένα μας αναλογεί με βάση την προσωπική και οικογενειακή του διαδρομή και τις αξίες με τις οποίες έχει εμποτιστεί παραδειγματικά από τους δικούς του ανθρώπους…»

Με τα παραπάνω λόγια η Άννα – Μαρία Βλαγκούλη αναφέρεται για πρώτη φορά στην απόφαση αποδοχής της πρότασης από τη Νέα Δημοκρατία να κατέλθει ως υποψήφια βουλευτής στην Ηλεία.

«Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για το πρόσωπό μου και θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις για να σταθώ αντάξια της εμπιστοσύνης του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη» τονίζει η ίδια χαρακτηριστικά, και προσθέτει: «Χρέος απέναντι στην ιστορία και τις καταβολές μας να βοηθήσουμε για να αλλάξουν δεδομένα που δεν ταιριάζουν στην καθημερινότητά μας, να προσπαθήσουμε ακόμη περισσότερο, και να δώσουμε σήμερα αλλά και στις γενιές που θα ακολουθήσουν, την δυνατότητα να ατενίζουν με αισιοδοξία και υπερηφάνεια το αύριο της Ελλάδας!»
Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ
Η Άννα – Μαρία Βλαγκούλη ωστόσο, ξεκινά την πολιτική της παρουσία στην Ηλεία, έχοντας ως σπουδαία παρακαταθήκη το έργο και την προσφορά ενός ανθρώπου που σε όλα τα χρόνια της μαχητικής δράσης του έγινε η «ΔΥΝΑΤΗ ΦΩΝΗ» των διεκδικήσεων και της ανάδειξης προβλημάτων της Ηλείας και των κατοίκων της.
Ενός ανθρώπου που υπήρξε πάντα στην «ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ» των ηλειακών ζητημάτων, έγινε ιδιαίτερα αγαπητός στον κόσμο, και «έφυγε» από τη ζωή όρθιος ακριβώς την ώρα που υπερασπιζόταν ένα από τα σοβαρά θέματα της περιοχής μας.
Στην ίδια κατεύθυνση, και με μια ευθύνη που γίνεται πλέον μεγαλύτερη, η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ θα προσδιορίσει και το δικό της πολιτικό στίγμα με στοιχεία ανανέωσης, και ουσιαστικής εξέλιξης στον τόπο. Νέα, δυναμική, με σύγχρονες ιδέες, αγάπη για τον τόπο και πάθος για προσφορά, στην πρώτη δήλωσή της επισημαίνει και τα εξής :
«Γνωρίζουμε όλοι την αγάπη και την επίμονη δουλειά του πατέρα μου Θόδωρου Βλαγκούλη μένοντας πολλές φορές έκπληκτοι και εμείς στην οικογένειά του για τις δικές του προσωπικές θυσίες ώστε να είναι πάντα έτοιμος, μαχητικός και μπροστάρης στα προβλήματα του τόπου. Η πρόσκληση συμμετοχής μου στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ είναι η καλύτερη ίσως αφορμή για να συνεχίσω στη βάση που Εκείνος μου είχε μάθει να παλεύω για τον τόπο μου, ακούραστα, έντιμα, και διορατικά. Να μπορέσω να προσφέρω χωρίς περιστροφές και δισταγμούς αξιοποιώντας καθετί που μας «δίδαξε» η δική του διαρκής πολιτική δράση… Και είναι μια δέσμευση προς όλους εσάς αλλά και στον εαυτό μου να συνεχίσω να μάχομαι για την Ηλεία μας, για την Ελλάδα μας, και για την παράταξή μας έχοντας πάντα στο νου τα ηχηρά αποτυπώματα του πατέρα μου!»

 

Περισσότερα

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: Το έργο άλλαξε, έγινε ξανά καλοκαιρινό-ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Δημοσιεύθηκε

στις

Και εκεί που λέγαμε πως τίποτα δεν παραπέμπει σε καλοκαίρι με τις βροχές και τις καταιγίδες να σαρώνουν τη Δυτική Ελλάδα και την Πάτρα, ήρθε η μεγάλη ανατροπή.

Το βροχερό σκηνικό άλλαξε, άρδην, ο ήλιος έκανε την εμφάνισή του και το κέντρο της πόλης απέκτησε ξανά ζωή.

Το ίδιο ενδέχεται να συμβεί και στις κοντινότερες και μη παραλίες.

Περισσότερα
Advertisement

Ροή ειδήσεων

Advertisement

Αυτή την εβδομάδα