Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Στοίχημα

Υπερέχει σε ποιότητα το Περού

Δημοσιεύθηκε

στις

Με τους ομίλους του Παγκοσμίου Κυπέλλου να έχουν ήδη σχηματισμοί, μένουν μόλις 2 θέσεις ομάδων που δεν έχουν ακόμα «κλείσει» τα εισιτήρια για το Κατάρ. Μιλάμε, φυσικά, για τα δυο διηπειρωτικά μπαράζ που θα γίνουν σήμερα και αύριο στην Αραβική χώρα. Διάβασε για στοίχημα προγνωστικά.

Στο σημερινό, λοιπόν, η Αυστραλία που πήρε το εισιτήριο για το ματς αυτό κερδίζοντας τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, θα αντιμετωπίσει την 5η ομάδα της Λατινικής Αμερικής, το Περού.

ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ: Αφού τερμάτισε πίσω από Ιαπωνία και Σαουδική Αραβία στον προκριματικό της όμιλο από την Ασιατική ζώνη, αναγκάστηκε να παίξει μπαράζ με τη 3η ομάδα του άλλου ομίλου, για να βρεθεί σε θέση να διεκδικεί ένα από τα δυο τελευταία εισιτήρια για το Μουντιάλ. Η Αυστραλία, αφού πέρασε δύσκολα από τα Η.Α.Ε., γνωρίζει πως μπαίνει στο ματς με το Περού σαν αουτσάιντερ. Η συγκεκριμένη γενιά παικτών των «καγκουρό» μπορεί να μην έχει το ταλέντο άλλων ετών, έχει όμως πάθος και «δίψα» για διάκριση. Ο κόουτς Άρνολντ δε θα έχει το χαφ της Σέλτικ, Ρόγκιτς, ούτε όμως τον βασικό στόπερ Σέινσμπερι, που τραυματίστηκε.

ΠΕΡΟΥ: Πάλεψε μέχρι τελευταίας στιγμής μήπως και κατάφερνε να βρεθεί στη πρώτη προνομιούχο τετράδα, όμως το Εκουαδόρ έκανε καλύτερο… φίνις και πήρε τη 4η θέση (η οποία πλέον «παίζεται» μετά από ένσταση της Χιλής). Η 5ηθέση δίνει την ευκαιρία στο Περού του Γκαρέκα να παίξει για ένα εισιτήριο σε 90 λεπτά και υπάρχει μεγάλη συσπείρωση στη χώρα, καθώς το μακρινό ταξίδι για τη Ντόχα το έκαναν πάνω από 10.000 Περουβιανοί. Ο Αργεντίνος τεχνικός δε θα έχει τον «μπαρουτοκαπνισμένο» Γκερέρο και θα περιμένει μέχρι τελευταίας στιγμής τους βασικότατους χαφ Γιοτούν και Φλόρες.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Μιλάμε για ένα πραγματικό τελικό και περιμένουμε τις δυο ομάδες να τα δώσουν όλα. Η Αυστραλία δυσκολεύτηκε με τα Εμιράτα και το Περού είναι αδιαμφισβήτητα μια κλάση πάνω από τους Άραβες. Περιμέναμε καλύτερη τιμή στο διπλό, όμως είναι το λογικό φαβορί. Στο 1.89 η τιμή στον Stoiximan.

Για περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος, αναλύσεις αγώνων & προσφορές* εγγραφής στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος στο cleverbet.gr. *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. 21+ Παίξε υπεύθυνα


Ροή ειδήσεων

Advertisement