Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Ερασιτεχνικό

Μικροί μεν, μάγκες δε

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Η Κ15 της ΕΠΣ Αχαΐας νίκησε στον ημιτελικό τα Χανιά με 1-0 και βλέπει Κούπα στο μεγάλο τελικό με την Κοζάνη

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ “Γ”

Στον τελικό του πρωταθλήματος των αναπτυξιακών ομάδων της ΕΠΟ προκρίθηκε η μεικτή της ΕΠΣ Αχαΐας, καθώς επικράτησε με 1-0 της αντίστοιχης των Χανίων στον αγώνα που διεξήχθη στο γήπεδο της Βούλας.

Το μοναδικό τέρμα που έκρινε την συνάντηση σημείωσε με ωραίο σουτ στο 83’ ο Θεοφανόπουλος.

 

Το συγκρότημα του Κώστα Σωτηροπούλου στον μεγάλο τελικό θα αντιμετωπίσει την ΕΠΣ Κοζάνης που πέρασε την ΕΠΣ Εύβοιας στα πέναλτι με 4-2 (1-1 κ.δ.). Ο τελικός πιθανότατα θα διεξαχθεί στις 18 Ιουνίου ημέρα Σάββατο με επικρατέστερα γήπεδα αυτό των “Ζωσιμάδων” και της Λεωφόρου.

ΜΙΚΤΗ ΕΠΣΑ (Κώστας Σωτηρόπουλος/Διονύσης Βαλσαμής): Λιακόπουλος, Παρασκευόπουλος, Παππάς, Ξηνταρόπουλος, Χρυσανθακόπουλος (31′ Λ.Τ. Βαγενάς), Μπιρλής, Βερβίτας (41′ Μυλωνάς), Τσερικλός (73′ Κανελλόπουλος), Θεοφανόπουλος, Ντεντόπουλος (53′ Μαντάς), Φλωράτος (41΄Σπανός).

 

ΧΑΜΟΣ ΣΤ’ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ 

Η χαρά των μικρών αθλητών της Κ15 είναι μεγάλη και αυτό δεν μπορούσε να κρυφτεί μετά το τελικό σφύριγμα της λήξης του διαιτητή. Παίκτες και προπονητές έγιναν ένα κουβάρι και πανηγύριζαν την πρόκρισή τους στον μεγάλο τελικό.

Μάλιστα στ’ αποδυτήρια στήθηκε και το δικό τους πάρτι. Οι ποδοσφαιριστές έχοντας ένα ηχείο που ακουγόντουσαν δικές τους μουσικές επιλογές χόρευαν ασταμάτητα.

 

Ο ΣΤΑΘΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΑ

Κοντά στον αγώνα της Κ15 της ΕΠΣ Αχαΐας βρέθηκε ο πρόεδρος της Παναχαϊκής Πέτρος Σταθάκης. Ο ισχυρός άντρας των «κοκκινόμαυρων» βρέθηκε στο Δημοτικό γήπεδο της Βούλας και παρακολούθησε την ημιτελική φάση των προεθνικών ομάδων ανάμεσα σε ΕΠΣ Χανίων και ΕΠΣ Αχαΐας.

Φυσικά στο γήπεδο βρέθηκαν και ο προπονητής της Αστραπής Δημήτρη Ξηνταρόπουλο που διακρίνεται όρθιος στην φωτό (ο γιος του αγωνίζεται στην Μικτή ομάδα) καθώς και άλλοι Πατρινοί όπως ο Κωνσταντίνος Φλωράτος (ιδιοκτήτης ΠΛΑΖ), ο προπονητής του Εθνικού Πατρών Χρήστος Γερολυμάτος, ο προπονητής Μάκης Παρασκευόπουλος κ.α.

 

ΑΤΛΑΣ

«Συνεχίστε να μας κάνετε περήφανους»

Η ομάδα του Άτλαντα μετά την μεγάλη επιτυχία της Μικτής εξέδωσε συγχαρητήρια ανακοίνωση αναφέροντας ότι κάνει περήφανη όλοι την πόλη. Αναλυτικά:

«Η οικογένεια του Ατλας fc, θέλει να συγχαρεί την μικτή ομάδα Κ-15 της ΕΠΣ Αχαΐας, γιατί μας έκανε περήφανους με την πρόκριση της στον μεγάλο τελικό του πανελληνίου πρωταθλήματος.

Πολλά μπράβο στο τεχνικό team και σε όλους τους ποδοσφαιριστές. Συνεχίστε να μας κάνετε περήφανους. Φέρτε μας το κύπελλο».


Ροή ειδήσεων

Advertisement