Τρίτη 16 Απριλίου 2024
Connect with us

Ποδόσφαιρο

ΠΑΤΡΑΙ: Έχουν «σηκωθεί μανίκια…»

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Ο ΑΠΣ Πάτραι ετοιμάζεται με στόχο και σκοπό να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας-Και τη νέα χρονιά στον πάγκο ο Σταμάτης Σαρρής 

 

Πέρασαν 22 χρόνια από τότε που ο ΑΠΣ Πάτραι, συμμετείχε για τελευταία φορά στο πρωτάθλημα της τότε Δ΄ Εθνικής κατηγορίας, τωρινή Γ΄ Εθνική. Ήταν τη σεζόν 2002, με τελευταίο παιχνίδι αυτό με τον Πατραϊκό, εν συνεχεία υποβιβάστηκε στο τοπικό πρωτάθλημα, έπειτα από σειρά ετών παρουσίας στα εθνικά πρωταθλήματα.

Κι αφού έκανε τον κύκλο του ήρθε η ώρα να ανέλθει στην τρίτη τη τάξει επαγγελματική κατηγορία. Συνολικά οι πράσινοι έχουν αγωνιστεί σε δέκα πρωταθλήματα Β΄ Εθνικής, οκτώ της Γ΄ Εθνικής, 14 της Δ΄ Εθνικής, ενώ έχει 15 συμμετοχές στο Κύπελλο Ελλάδος και σε ένα από αυτά ήταν φιναλίστ, την περίοδο 1985-86, στον τελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών με αντίπαλο τον Πανδραμαϊκό, παιχνίδι που διεξήχθη στο Στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης».

ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΟΝ «ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ»

Πλέον επιστρέφει στον «τόπο του εγκλήματος» κι εκεί που ουσιαστικά ανήκει κι ύστερα από την άνοδό του, που ήρθε με πανηγυρικό τρόπο κοιτάζει το μέλλον. Οι διοικούντες την ομάδα, έχουν «σηκώσει μανίκια» και ετοιμάζουν τον σύλλογο, με στόχο και σκοπό να πρωταγωνιστήσει.

ΒΑΔΙΖΟΥΝ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΙΜΙΑ

Βαδίζουν με γνώμονα την παροιμία, που λέει: «Μαγειρεύω, πριν πεινάσω…». Έκλεισαν λοιπόν οριστικά την υπόθεση προπονητή κι αυτός δεν είναι άλλος από τον Σταμάτη Σαρρή, που «τράβηξε το κουπί» του πρωταθλήματος, αλλά και των αγώνων μπαράζ και πηγαίνουν παρακάτω. Μαζί του δε, θα είναι και οι συνεργάτες του, που επίσης από τη μεριά τους, τράβηξαν μαζί με τον Σταμάτη Σαρρή, τον δικό τους «Γολγοθά», προκειμένου ο ΑΠΣ Πάτραι να κατακτήσει την άνοδο…

ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΛΥΣΟΥΝ ΘΕΜΑΤΑ

Με την ολοκλήρωση του προπονητή, έβαλαν «πλώρη» για να λύσουν και τα υπόλοιπα θέματα. Κι ένα εξ αυτών είναι το μεταγραφικό αφενός κομμάτι, το οποίο και θα επιμεληθεί ο τεχνικός διευθυντής του ιστορικού συλλόγου Γιώργος Μητρόπουλος, αφετέρου ο ίδιος θα έχει την… ευθύνη και των παικτών που θα παραμείνουν τη νέα χρονιά στον ΑΠΣ Πάτραι και σύμφωνα με πληροφορίες της «Γ» πιθανώς θα συνεχίσουν από έξι έως οκτώ παίκτες, που αγωνίστηκαν τη χρονιά, που έφυγε, χωρίς φυσικά να αποκλείεται να παραμείνουν κι άλλοι…

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΔΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

Από εκεί και πέρα, οι διοικούντες την ομάδα, έχουν ήδη κλείσει και το γήπεδο, όπου θα αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας κι αυτό δεν είναι άλλο από το ιστορικό γήπεδο Προσφυγικών, το οποίο οι πράσινοι χρησιμοποιούσαν τα προηγούμενα χρόνια, αλλά και τη χρονιά, που πέρασε.

ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Παράλληλα τις επόμενες ημέρες αναμένεται να  δρομολογηθούν από τους ιθύνοντες κι άλλα θέματα που αφορούν την ιστορική ομάδα, όπως επί παραδείγματι τα εισιτήρια διαρκείας, καθώς και το που θα πραγματοποιηθεί η προετοιμασία των πράσινων, σε συνεργασία φυσικά με τον προπονητή Σταμάτη Σαρρή.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement