Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Connect with us

Lifestyle

Τα ζώδια σήμερα (14/6)

Δημοσιεύθηκε

στις

Κριός
Η εβδομάδα ξεκινά ενθαρρυντικά καθώς η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο που κυβερνά -τους Διδύμους- στις 13/6 εγκαινιάζει ένα άκρως επικοινωνιακό διάστημα, χωρίς παρεξηγήσεις με αγαπημένα σου πρόσωπα. Επίσης αυτές οι ημέρες ενδείκνυνται για συναντήσεις, μετακινήσεις, καθώς και προγραμματισμό κάποιων σχεδίων που έχεις για το άμεσο μέλλον και σχετίζονται με μετακινήσεις (όπως ένα ταξίδι).

Ταύρος
Στις 14/6 θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος του Ιουνίου στον άξονα Διδύμων – Τοξότη. Αυτή η Πανσέληνος θα φέρει στο προσκήνιο ζητήματα τα οποία σχετίζονται είτε με τον οικονομικό τομέα είτε με το επιχειρείν είτε με κάποια σχέδια τα οποία αφορούν και το ταμείο σου. Ο Ποσειδώνας που βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων θα σχηματίσει ένα ταυ τετράγωνο με τα «φώτα» της Πανσελήνου, κάτι που προϊδεάζει για λανθασμένες εκτιμήσεις.

Δίδυμοι
Αυτή την εβδομάδα θα βρίσκεσαι στις επάλξεις καθώς η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στις 14/6 τον άξονα σου (Διδύμων – Τοξότη) θα «φωτίσει» σημεία στον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων τα οποία χρειάζονται προσοχή. Αυτές τις ημέρες πιθανό να υπάρξουν συζητήσεις οι οποίες θα καθορίσουν την εξέλιξη είτε μιας προσωπικής είτε μιας επαγγελματικής σχέσης, αλλά θα χρειαστεί να είσαι πολύ προσεκτικός με τις αποφάσεις σου, καθώς αυτή η Πανσέληνος θα δημιουργήσει μία απατηλή ατμόσφαιρα.

Καρκίνος
Αυτή την εβδομάδα θα νιώσεις έντονα την ανάγκη να ακούσεις τα συναισθήματά σου, να αφουγκραστείς τις ανάγκες σου και να επενδύσεις χρόνο στον εαυτό σου. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στις 14/6 στον άξονα Διδύμων – Τοξότη μπορεί να φέρνει στο προσκήνιο αναμνήσεις του παρελθόντος και να σε οδηγήσει σε ένα flashback είτε όσον αφορά ένα επαγγελματικό ζήτημα είτε ένα προσωπικό.

Λέων
Μία ευχάριστη εβδομάδα ξεκινά για εσένα καθώς η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στις 14/6 στον άξονα Διδύμων – Τοξότη είναι φιλική προς το ζώδιό σου και θα τονίσει την έμπνευση, τη δημιουργικότητα και τη φαντασία σου. Αυτές οι ημέρες είναι ιδανικές για να ασχοληθείς με μία καλλιτεχνική δραστηριότητα ή να ξεκινήσεις ένα νέο χόμπι, το οποίο θα σε βοηθήσει πολύ να εκφραστείς.

Παρθένος
Αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα σε απασχολήσουν κατά κύριο λόγο ζητήματα τα οποία αφορούν το σπίτι, κάποιες οικογενειακές υποθέσεις, καθώς και τη σχέση σου με πρόσωπα της οικογένειας σου. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στις 14/6 στον άξονα Διδύμων – Τοξότη θα φέρει όλα τα παραπάνω στο προσκήνιο και θα σε οδηγήσει να τους δώσεις προτεραιότητα.

Ζυγός
Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στις 14/6 στον άξονα Διδύμων – Τοξότη θα επηρεάσει το κλίμα αυτής της εβδομάδας αλλά και τη διάθεσή σου. Αυτή η Πανσέληνος μολονότι είναι φιλική προς εσένα μπορεί να φέρει κάποια ζητήματα στο προσκήνιο, τα οποία χρειάζονται προσοχή. Τα θέματα που αφορούν την καθημερινότητά σου χρειάζονται προτεραιότητα.

Σκορπιός
Αυτή την εβδομάδα θα επικεντρωθείς σε θέματα τα οποία αφορούν τον οικονομικό τομέα, τα έσοδα, τα έξοδά σου, τις οικονομικές διευθετήσεις, πολύ πιθανόν να ασχοληθείς περισσότερο και με κάποια χρέη τα οποία έρχονται από το παρελθόν. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Διδύμων – Τοξότη στις 14/6 θα φέρει αυτά τα ζητήματα στο προσκήνιο και θα τα κάνει ιδιαίτερα σημαντικά για εσένα.

Τοξότης
Αυτή είναι μία εβδομάδα αποφάσεων για εσένα καθώς η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί τον άξονα σου (Διδύμων – Τοξότη) στις 14/6, θα σου δημιουργήσει την ανάγκη για ξεκαθαρίσματα. Προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις θα μπουν κάτω από το μικροσκόπιο και όσες έχουν δώσει τις εξετάσεις τους θα προχωρήσουν στο επόμενο στάδιο.

Αιγόκερως
Αυτή την εβδομάδα θα νιώσεις πιο έντονα την ανάγκη να ξεμπερδεύεις με κάποιες δουλειές και υποχρεώσεις της καθημερινότητας για αυτό και θα επικεντρωθεί σε αυτές. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στις 14/6 στον άξονα Διδύμων – Τοξότη δείχνει το κλείσιμο ενός ζητήματος το οποίο σε απασχόλησε αρκετά και μέχρι τώρα βρισκόταν στην καθημερινότητά σου.

Υδροχόος
Αυτή την εβδομάδα θα αφιερώσεις περισσότερο χρόνο σε μία δραστηριότητα ή σε κάποιο πρόσωπο το οποίο σου χαρίζει έμπνευση και σου δημιουργεί θετικά συναισθήματα. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Διδύμων – Τοξότη στις 14/6 θα φέρει στο προσκήνιο ένα φλερτ το οποίο σε έχει απασχολήσει αρκετά το τελευταίο διάστημα.

Ιχθύες
Θα αναζητήσεις περισσότερο χρόνο στο σπίτι παρέα με τους ανθρώπους της οικογένειάς σου και αυτούς που νιώθεις κοντά σου. Η Πανσέληνος θα πραγματοποιηθεί στις 14/6 στον άξονα Διδύμων – Τοξότη θα ενισχύσει τις σχέσεις με αγαπημένα σου πρόσωπα και θα σας φέρει πιο κοντά. Την ίδια ημέρα ο Ερμής θα περάσει στο ζώδιο των Διδύμων και θα διευκολύνει σημαντικά τη διευθέτηση υποχρεώσεων.

Ροή ειδήσεων

Advertisement