Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Βράβευση για τον Χαρ. Γώγο-Σήμερα (19:30) στα εγκαίνια του Μητροπολιτικού Κολλεγίου στην Πάτρα

Δημοσιεύθηκε

στις

Επενδύοντας σταθερά στη γνώση και την εκπαίδευση της νέας γενιάς, το Μητροπολιτικό Κολλέγιο, το μεγαλύτερο Κολλέγιο Πανεπιστημιακών Σπουδών στην Ελλάδα, προχώρησε στη δημιουργία νέων κτιριακών εγκαταστάσεων στην Πάτρα, στο κέντρο της πόλης, επί της οδού Ερμού 78,.

Σήμερα στις 19:30 θα πραγματοποιηθούν τα επίσημα εγκαίνια και στην τελετή αναμένεται να παρευρεθεί πλήθος κόσμου, ανάμεσα στους οποίους και εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, αλλά και ευρύτερα της τοπικής κοινωνίας.
Χαιρετισμό θα απευθύνουν οι:
• Νεκτάριος Φαρμάκης, Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας
• Βαγγέλης Λιόλιος, Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ)
• Κωνσταντίνος Ροδόπουλος, Πρόεδρος του Μητροπολιτικού Κολλεγίου
Επιπλέον, θα βραβευτεί για την προσφορά του στην επιστήμη ο Χαράλαμπος Α. Γώγος, Καθηγητής Παθολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών και Μέλος της Εθνικής Επιτροπής Αντιμετώπισης Εκτάκτων Συμβάντων Δημόσιας Υγείας.
«Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο, πιστό στο όραμά του να οδηγεί τις εξελίξεις στον χώρο της εκπαίδευσης και να χαράζει νέους δρόμους στην έρευνα και την καινοτομία, ισχυροποιείται ακόμα περισσότερο. Το νέο campus στην Πάτρα αποτελεί την έμπρακτη απόδειξη για την αφοσίωση με την οποία προσπαθούμε εδώ και σαράντα χρόνια να παρέχουμε υψηλού επιπέδου σπουδές στους νέους, αλλά και να δημιουργούμε σημαντική προστιθέμενη αξία στις τοπικές κοινωνίες όπου δραστηριοποιούμαστε. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που δίνουμε την ευκαιρία στους Πατρινούς, καθώς και ευρύτερα στους κατοίκους της Δυτικής Ελλάδας, να σπουδάσουν στον τόπο τους, αποκτώντας πτυχίο από κορυφαία Διεθνή Πανεπιστήμια», ανέφερε ο Πρόεδρος του Μητροπολιτικού Κολλεγίου, κ. Κωνσταντίνος Ροδόπουλος.
Στο πλαίσιο του εορτασμού των εγκαινίων, οι παρευρισκόμενοι θα περιηγηθούν στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του campus, ενώ θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα προγράμματα σπουδών που παρέχει το Μητροπολιτικό Κολλέγιο σε συνεργασία με κορυφαία Διεθνή Πανεπιστήμια, καθώς και τις δυνατότητες που προσφέρουν στους φοιτητές για μια επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία. Μετά το τέλος της εκδήλωσης, θα ακολουθήσει ένα υπέροχο cocktail party.

Ροή ειδήσεων

Advertisement