Connect with us

Στοίχημα

Η αγαπημένη επιφάνεια της Πλίσκοβα

Published

on

 

 

Μετά το πέρας των αγώνων του Nations League, έρχεται η ώρα της ξεκούρασης για τους περισσότερους διεθνείς ποδοσφαιριστές, μιας και η νέα χρονιά, ελέω Μουντιάλ, δε θα αργήσει να ξεκινήσει. Έτσι, στοιχηματικά, η απουσία σημαντικών ποδοσφαιρικών γεγονότων, μας οδηγεί να ψάξουμε επιλογές σε άλλα αθλήματα. Μάθε τα πάντα για την νοβιμπετ.

Ένα από τα πιο σημαντικά τουρνουά που γίνονται αυτή τη περίοδο στο γυναικείο τουρ στο τένις, είναι αυτό του Βερολίνου. Οι τοπ αθλήτριες σκέφτονται ήδη το Γουίμπλεντον και τα δίνουν όλα στη Γερμανία για διάκριση και δυνατή προετοιμασία. Στο 2ο γύρο, η Καρολίνα Πλίσκοβα κοντράρεται με τη Μπιάνκα Αντρεέσκου.

Κ. ΠΛΙΣΚΟΒΑ: Αναμφίβολα η Πλίσκοβα αποτελεί μια από τις καλύτερες τενίστριες της γενιάς και το ότι δεν έχει κερδίσει ακόμα κάποιο Γκραν Σλαμ αποτελεί έκπληξη. Η Τσέχα έχει κάνει εξαιρετικές σεζόν και είχε φτάσει στο νούμερο 1 του κόσμου πριν 5 χρόνια, έκτοτε όμως διατηρείται μέσα στην πρώτη 10άδα. Στο γρασίδι του Γουίμπλεντον έφτασε μέχρι τον τελικό πέρσι (χάνοντας από τη «βιονική» Μπάρτι) και φέτος στοχεύει στο τρόπαιο. Η προετοιμασία της δεν είναι μεγάλη, καθώς ο χρόνος είναι ελάχιστος, όμως θέλει να παίξει πολλά ματς στο Βερολίνο. Κέρδισε τη Κανέπι στο 1ο γύρο και τώρα σειρά έχει η Αντρεέσκου.

ΜΠ. ΑΝΤΡΕΕΣΚΟΥ: Μετά τη κατάκτηση του US Open το 2019, αρκετοί ήταν εκείνοι που μίλησαν για το νέο παιδί-θαύμα του γυναικείου τένις. Η Αντρεέσκου, όμως, σε καμία περίπτωση δεν επιβεβαίωσε τις εκτιμήσεις, καθώς από τη μια οι τραυματισμοί, από την άλλη ο covid, δε της άφησαν περιθώρια να εξελιχθεί. Η Καναδή έμεινε εκτός για κάποιους μήνες πριν το 2021 και επανήλθε σε μέτρια κατάσταση. Φέτος προσπαθεί να ξαναβρεί το ρυθμό της, έχει κάνει κάποια αποτελέσματα, όμως όχι κάτι ιδιαίτερο. Ξεκίνησε στο Βερολίνο με νίκη επί της Σινιάκοβα και τώρα το έργο της δυσκολεύει κόντρα στη Πλίσκοβα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η περσινή πορεία της Πλίσκοβα στο Γουίμπλεντον απέδειξε πως το χορτάρι είναι η αγαπημένη της επιφάνεια και παρότι δεν έχει παίξει καλά φέτος γενικότερα, θέλει μια καλή πορεία αυτή τη περίοδο. Η Αντρεέσκου ακόμα δεν έχει δείξει κάτι αξιόλογο, επιλογή μας η νίκη της Τσέχας στο 1.90 του Stoiximan.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα | *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Ροή ειδήσεων

Advertisement