Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Ν.Δ Αχαΐας: Πολιτική Ακαδημία Στελεχών στην Πάτρα

Published

on

Την λειτουργία Πολιτικής Ακαδημίας για τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας από τη Δυτική Ελλάδα που θα πραγματοποιηθεί στην Πάτρα εξήγγειλε ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Παύλος Μαρινάκης κατά τη διάρκεια εκδήλωσης όπου συζητήθηκαν τα συμπεράσματα του 14ου Συνεδρίου και πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της φιλελεύθερης παράταξης στην πόλη μας.

Ο Γραμματέας της ΚΠΕ, μιλώντας στα μέλη της Δ.Ε.Ε.Π. , τους Προέδρους των Δημοτικών Οργανώσεων , τους Τομεάρχες και τους εθελοντές επισήμανε ότι η λειτουργία της πολιτικής ακαδημίας θα συμβάλει ουσιαστικά στην επιμόρφωση των στελεχών μας με στόχο την προώθηση – ανάδειξη του μεταρρυθμιστικού έργου της Κυβέρνησης.
Παράλληλα χαρακτήρισε την Δ.Ε.Ε.Π. Αχαΐας ως μια από τις αποτελεσματικές και δραστήριες οργανώσεις στην Ελλάδα , τα νέα της γραφεία σύγχρονα – λειτουργικά κατατάσσοντάς τα τα καλύτερα στη χώρα μας ενώ κάλεσε όλους να διαβάσουν τη «συμφωνία αλήθειας» ώστε να δουν τις προεκλογικές εξαγγελίες της Κυβέρνησης και να τις συγκρίνουν με αυτά που έχουν γίνει.
Ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π., Αντώνης Κουνάβης αφού παρουσίασε το οργανωτικό σχεδιάγραμμα της Οργάνωσης για το επόμενο διάστημα υπογράμμισε : « Σας καλωσορίζω με αγάπη στα γραφεία της Δ.Ε.Ε.Π. , στο σπίτι της κομματικής μας οργάνωσης , στα ηνία της οποίας βρέθηκε στο παρελθόν ο αείμνηστος παππούς σας Παύλος Μαρινάκης», ενώ του απένειμε αναμνηστική πλακέτα ως ελάχιστο δείγμα αναγνώρισης της πολυσχιδούς του προσφοράς στην ΟΝΝΕΔ.

Ροή ειδήσεων

Advertisement