Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Connect with us

Ερασιτεχνικό

Ο Σχοινάς νέος τεχνικός του Παναιγιαλείου

Δημοσιεύθηκε

στις

Το deal έγινε και νέος τεχνικός του Παναιγιάλειου θα είναι ο Φίλιππος Σχοινας. Ο έμπειρος προπονητής θα αναλάβει τα ηνία της ομάδας έτσι ώστε να φέρει εις πέρας ένα δύσκολο έργο.

Ο Σχοινάς καλείται να επαναφέρει την ομάδα του Αιγίου στα «σαλόνια» της Γ’ εθνικής και όσοι τον γνωρίζουν καλά δεν είναι ακατόρθωτο. Προπονητής με πολλές γνώσεις και καλός στο να «διαβάζει» το παιχνίδι κάτι που γνωρίζουν οι διοικούντες της ομάδας και γι’ αυτό έσπευσαν να συμφωνήσουν.

Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση των μελανόλευκων:

«Η νέα αγωνιστική περίοδος μπορεί να βρίσκει τον Παναιγιάλειο και πάλι στα τοπικά πρωταθλήματα ωστόσο η προσωρινή διοίκηση του συλλόγου που δεν θέλει να χαθεί πολύτιμος χρόνος, από τη στιγμή που δεν υπάρχει κάποια σοβαρή πρόταση για την ομάδα, ανέλαβε δράση και έχει ξεκινήσει τη στελέχωση του ποδοσφαιρικού τμήματος για την νέα αγωνιστική περίοδο.

Έτσι η πρώτη σημαντική κίνηση αφορούσε τη θέση του προπονητή, για την οποία επιλέχθηκε ο Φίλιππος Σχοινάς, ο οποίος κρίθηκε ως ο πλέον κατάλληλος για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Παναιγιάλειου τη δεδομένη χρονική περίοδο.

Ο πατρινός προπονητής, που έχει θητεύσει σε πάγκους ομάδων που αγωνίστηκαν τόσο σε τοπικά πρωταθλήματα όσο και στην Γ ́ Εθνική στις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής του Παναιγιάλειου δηλώνει χαρούμενος για την νέα πρόκληση που του παρουσιάζεται τονίζοντας ότι είναι τιμή για κάθε προπονητή να αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της Αιγιώτικης ομάδας.

Η διοίκηση καλωσορίζει τον Φίλιππο Σχοινά στη μελανόλευκη οικογένεια και ευχόμαστε να ζήσουμε μαζί πολλές επιτυχίες.

Ροή ειδήσεων

Advertisement