Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Γυναίκα

Εντυπωσιακό ντεκολτέ το καλοκαίρι

Δημοσιεύθηκε

στις

 

 

Η αρχική ερωτογενής ζώνη, επανήλθε στην κορυφή της ατζέντας του στυλ. Για λεία, λαμπερή επιδερμίδα στην περιοχή, το μόνο που χρειάζεται είναι λίγη τεχνογνωσία (και μετέπειτα προσπάθεια). Παρακάτω, οι ειδικοί μοιράζονται το πώς μπορείς να κάνεις το στήθος σου να φαίνεται καλύτερο αυτό το καλοκαίρι.

Μεγιστοποιήστε την περιποίηση

Μεταχειριστείτε το ντεκολτέ ακριβώς όπως το πρόσωπό σας και το σώμα σας. Απλώς βάλτε τους ορούς προσώπου, είτε βιταμίνη C, υαλουρονικό οξύ ή ρετινόλη, μέχρι τις θηλές σας και οποιεσδήποτε κρέμες σώματος ή ενυδατικές κρέμες από πάνω για βαθιά θρέψη. Δεν χρειάζεται τεχνικά να χρησιμοποιείτε προϊόντα ειδικά για την περιοχή.

Λάμψτε

Το κόλπο είναι να επικεντρώσετε το μαύρισμα σας στις περιοχές όπου πέφτει ο ήλιος. Απλώς εφαρμόστε τη φόρμουλα παντού την πρώτη μέρα. Στη συνέχεια, τη δεύτερη μέρα, ενυδατώστε τις περιοχές που θέλετε να τονώσετε και, στη συνέχεια, εφάρμοστε μια στρώση στιγμιαίας μους σε συγκεκριμένες περιοχές, αφήστε για δύο ώρες και μετά ξέπλυνετε

Παίξτε με το άρωμα

Το να φοράτε άρωμα στο ντεκολτέ είναι μια τόσο προσωπική εμπειρία, τόσο στενή, τόσο οικεία. Με αυτήν την πράξη, δεν φοράτε μόνο άρωμα για να ευχαριστήσετε κάποιον άλλο, το φοράτε και για να ευχαριστήσετε τον εαυτό σας.

Δοκιμάστε μια θεραπεία

Είναι σημαντικό να προσεγγίσετε κάθε πρόβλημα του δέρματος του ντεκολτέ με πολυπαραγοντικό τρόπο. Για τις γραμμές και τις ρυτίδες, οι αποτελεσματικές θεραπείες μπορεί να περιλαμβάνουν fillers, ενισχυτικά δέρματος, microneedling μόνο ή σε συνδυασμό με ραδιοσυχνότητες και λέιζερ, αλλά μπορεί να περιλαμβάνουν συνδυασμό όλων των παραπάνω θεραπειών.


Ροή ειδήσεων

Advertisement