Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2023
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Συναυλία Άννης Ονουφρίου στην Ιχθυόσκαλα

Δημοσιεύθηκε

στις

Τραγούδια που έφεραν στο προσκήνιο μνήμες από την Μικρασία και «παντρεύτηκαν» με την ελλαδική πραγματικότητα,  είχαν την τύχη να απολαύσουν το βράδυ της Τρίτης 14 Ιουνίου στην «Ιχθυόσκαλα» της Πάτρας εκατοντάδες φίλοι της μουσικής.

Με φόντο τον πατραϊκό και το ολόγεμο φεγγάρι του Ιουνίου, ο «Πολυχώρος» πολιτισμού μέσα από  τις μοναδικές ερμηνείες της Άννης Ονουφρίου, του  Σταύρου Ναθαναήλ, της Σοφίας Καμαγιάννη και του Αλέξη Χατζηαποστόλου γέμισε μελωδίες, με  το κοινό που κατέκλυσε το «Νότιο Πάρκο» να ζει μία ξεχωριστή βραδιά. 

Την εκδήλωση άνοιξε η πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού Κατερίνα Γεροπαναγιώτη η οποία απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό. Παραβρέθηκε ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Ενέργειας Πρασίνου, Καθαριότητας και  Ανακύκλωσης Νίκος Ασπράγκαθος, η πρόεδρος της Κοινωφελούς «Καρναβάλι Πάτρας» Ήρα Κουρή, δημοτικοί και διαμερισματικοί σύμβουλοι και μέλη διοικήσεων οργανισμών.

Οι παράλληλες εκδηλώσεις που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Οργανισμός με αφορμή την πραγματοποίηση του Διεθνούς Συμποσίου Γλυπτικής, συνεχίζονται την Παρασκευή 17 Ιουνίου στις 8.00 το βράδυ με το χορωδιακό αντάμωμα στο οποίο συμμετέχουν χορωδίες και χορωδιακά σύνολα της πόλης.

Το Σάββατο 18 Ιουνίου στις 9.30 το βράδυ, πάντα στο χώρο της «Ιχθυόσκαλας», η θεατρική ομάδα «ΉΘΟΣ ΠΟΙΕΙ», του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Λεύκας Πατρών θα παρουσιάσει το θεατρικό έργο των Σακελλάριου-Γιαννακόπουλου “Η Ρένα εξώκειλε”, που έγινε γνωστό με τον κινηματογραφικό του τίτλο: “Τα Κίτρινα Γάντια”. 

 

Την Κυριακή 19 Ιουνίου στις 8.30 το βράδυ θα πραγματοποιηθεί  Χορευτική εκδήλωση από τον Εκπολιτιστικό Σύλλογο Ποντίων Απηδεώνα. Στις 9.30 το βράδυ την «σκυτάλη» θα πάρει ο Δημοτικός Κινητός Κινηματογράφος όπου στο πλαίσιο της ενότητας θα προβληθεί η ταινία «Λουνάνα, Ένα Γιακ μες την τάξη». 

 

  • Η είσοδος στις εκδηλώσεις του πολυθεματικού Φεστιβάλ που πραγματοποιείται στο χώρο της «Ιχθυόσκαλας» και στις προβολές της ενότητας του Δημοτικού Κινητού Κινηματογράφου είναι δωρεάν.

 

Advertisement

Ροή ειδήσεων

Advertisement