Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Πολιτισμός

«Ένα καλοκαίρι διαδρομή»-Tην ερχόμενη Δευτέρα Δέσποινα Βανδή και Γιώργος Θεοφάνους στο γήπεδο της Παναχαϊκής

Δημοσιεύθηκε

στις

Η Δέσποινα Βανδή και ο Γιώργος Θεοφάνους, δύο καλλιτέχνες που έχουν χαράξει τη δική τους σημαντική πορεία στην ελληνική μουσική, συμπράττουν για πρώτη φορά επί σκηνής και θα ταξιδέψουν μουσικά στις μεγαλύτερες πόλεις, μεταξύ των οποίων και η Πάτρα, όπου θα εμφανιστούν τη Δευτέρα 27 Ιουνίου στις 21.15 στο γήπεδο της Παναχαϊκής.

Η Δέσποινα Βανδή, η καταξιωμένη ερμηνεύτρια που εδώ και δεκαετίες μας χαρίζει αλλεπάλληλες no1 επιτυχίες, θα δώσει φωνή στο καλοκαίρι μας μέσα από τις μοναδικές της ερμηνείες, με τραγούδια – σταθμούς της καριέρας της κι άλλα αγαπημένα κομμάτια, κάνοντάς μας να τραγουδήσουμε όλοι μαζί.

Ο Γιώργος Θεοφάνους, ο σπουδαίος συνθέτης και δημιουργός που έχει γράψει αμέτρητα διαχρονικά τραγούδια και έχει συνεργαστεί με κορυφαίους καλλιτέχνες, δίνει το μοναδικό μουσικό του σύνθημα για ένα καλοκαίρι γεμάτο συναρπαστικές μελωδίες.
Η Δέσποινα Βανδή και ο Γιώργος Θεοφάνους θα μεταφέρουν στη σκηνή την εξαιρετική καλλιτεχνική και προσωπική χημεία τους, η οποία μας έχει ήδη μαγέψει δισκογραφικά, μέσα από τις επιτυχίες «Ένα Τσιγάρο Διαδρομή», «Πέτρα» και «Που Λες», που κυκλοφορούν από την Panik Records και θα περιλαμβάνονται στο επερχόμενο νέο album της Δέσποινας Βανδή, με συνθέσεις του Γιώργου Θεοφάνους και στίχους του Νίκου Μωραΐτη.
Και οι δύο έτοιμοι να μας χαρίσουν μία «εκρηκτική» μουσική συνάντηση γεμάτη εκπλήξεις, που θα φωτίσει τις καλοκαιρινές νύχτες μας!
ΟΙ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Art Direction: Γιώργος Λύρας, Μαέστρος – Keyboards: Λεωνίδας Τζίτζος,
Τύμπανα : Κώστας Μυλωνάς, Μπάσο : Τάσος Μπλαθράς, Κιθάρα: Γιάννης Κουτσίκας, Μπουζούκι : Σταύρος Παπαγιαννακόπουλος, Κρουστά: Αλέκος Ρούπας. Συμμετέχουν, Όλγα Βενετσιάνου, Νίκος Παπουτσής.
Κρατήσεις – αγορά εισιτηρίων: Viva.gr και στο 211.1000.365
https://www.viva.gr/tickets/music/ena-kalokairi-diadromi/


Ροή ειδήσεων

Advertisement