Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Ελλάδα

5η Εθελοντική Αιμοδοσία του ΟΚΑΑ 

Δημοσιεύθηκε

στις

 

 

Ο Οργανισμός Κεντρικών Αγορών και Αλιείας (ΟΚΑΑ Α.Ε.) σε συνεργασία με το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας (ΕΚΕΑ) και το ΓΝΑ «Αλεξάνδρα»
πραγματοποίησε σήμερα Τετάρτη 15 Ιουνίου 2022, την 5η Εθελοντική Αιμοδοσία στις εγκαταστάσεις της Λαχαναγοράς στον Αγ. Ιωάννη Ρέντη. Η αιμοδοσία είναι πλέον θεσμός στην Κεντρική Αγορά του Ρέντη και δίνει έμπρακτα ζωή όταν χρειάζεται, ενώ τα ωφελήματά της γίνονται σταδιακά αντιληπτά από όλους.

Η διαδικασία της εθελοντικής αιμοδοσίας, ένας θεσμός που ξεκίνησε για πρώτη φορά το 2020, στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία για μία ακόμη φορά, καθώς μεγάλος αριθμός εργαζομένων από την Διοίκηση του Οργανισμού και από τις χονδρεμπορικές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον χώρο της Κεντρικής Αγοράς Αθηνών, συμμετείχαν εθελοντικά σε αυτή την σπουδαία πρωτοβουλία προσφοράς ζωής προς τους συνανθρώπους μας.

Από την αιμοδοσία έχουν ευεργετηθεί πολλοί συνάνθρωποί μας, όταν χρειάστηκαν αίμα, αλλά και οικογένειες των εργαζομένων και των εμπόρων των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στις εγκαταστάσεις του ΟΚΑΑ.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΚΑΑ κ. Απόστολος Αποστολάκος και ο Πρόεδρος του ΣΕΚΛΑ κ. Νίκος Καββαδίας ευχαριστούν θερμά όλους τους εθελοντές αιμοδότες, που συμμετείχαν σε αυτήν την ενέργεια αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους μας.

 


Ροή ειδήσεων

Advertisement