Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Το αστυνομικό δελτίο της ημέρας (16/6)

Δημοσιεύθηκε

στις

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΪΑΣ

Συνελήφθη, σήμερα, τα ξημερώματα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Γ΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι λειτουργούσε ως ιδιοκτήτης κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, στο οποίο είχε θέσει σε λειτουργία στερεοφωνικό συγκρότημα και η ένταση της μουσικής υπερέβαινε τη μέγιστη επιτρεπόμενη ηχοστάθμη.

Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, σχηματίσθηκε δικογραφία για απάτη σε βάρος άγνωστου δράστη, ο οποίος προσποιούμενος πελάτη επικοινώνησε τηλεφωνικά με ιδιοκτήτη επιχείρησης και με το πρόσχημα της αγοράς προϊόντων, τον έπεισε να του δώσει τον αριθμό IBAN για να καταθέσει ηλεκτρονικά τα χρήματα για την παραγγελία.

Στη συνέχεια ο δράστης  του απέστειλε με μήνυμα υπερσύνδεσμο link που παρέπεμπε σε εικονικό περιβάλλον τράπεζας.

Ο έμπορος εξαπατήθηκε από τον δράστη, ακολούθησε τον υπερσύνδεσμο και καταχώρησε τους κωδικούς του, με αποτέλεσμα ο δράστης να του αφαιρέσει από τον τραπεζικό λογαριασμό του, περισσότερα από 14.000 ευρώ.

 

Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, σχηματίσθηκε δικογραφία για απάτη σε βάρος άγνωστου δράστη, ο οποίος προσποιούμενος ενδιαφερόμενο αγοραστή επικοινώνησε τηλεφωνικά με πολίτη, που είχε αναρτήσει αγγελία πώλησης και με το πρόσχημα της ηλεκτρονικής πληρωμής για την αγορά του προϊόντος  τον έπεισε να του δώσει τον αριθμό IBAN για να καταθέσει ηλεκτρονικά τα χρήματα για την παραγγελία.

Στη συνέχεια ο δράστης  του απέστειλε με μήνυμα υπερσύνδεσμο link που παρέπεμπε σε εικονικό περιβάλλον τράπεζας.

Ο πολίτης εξαπατήθηκε από τον δράστη, ακολούθησε τον υπερσύνδεσμο και καταχώρησε τους κωδικούς του, με αποτέλεσμα ο δράστης να του αφαιρέσει από τον τραπεζικό λογαριασμό του, 30.000 ευρώ.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ

Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, σε καταυλισμό σε περιοχή της Ηλείας, από αστυνομικούς της μικτής ομάδας
ελέγχων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας σε συνεργασία με ΔΕΔΔΗΕ, τρία άτομα, διότι σε ελέγχους που τους διενεργήθηκαν, διαπιστώθηκε ότι ρευματοδοτούσαν παράνομα τις οικίες τους, τις οποίες είχαν συνδέσει απευθείας χωρίς μετρητή στο δίκτυο διανομής ηλεκτρικής ενέργειας με αποτέλεσμα να μην καταγράφεται η καταναλισκόμενη ηλεκτρική ενέργεια.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν 5,5 γραμμάρια κάνναβης.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ

Από αστυνομικούς της ΟΕΠΤΑ του Τμήματος Τροχαίας Μεσολογγίου και της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αιτωλίας, συνελήφθησαν, χθες το πρωί, στο Μεσολόγγι, τρία άτομα, διότι οδηγούσαν οχήματα στερούμενοι άδειας ικανότητας οδήγησης.


Ροή ειδήσεων

Advertisement