Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πολυπληθής συγκέντρωση στελεχών και φίλων της παράταξης στο Διακοπτό 

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Με μία ακόμα συγκέντρωση, η οποία χαρακτηρίστηκε από τη δυναμική παρουσία στελεχών της παράταξης από την περιοχή του πρώην δήμου Διακοπτού, συνεχίστηκε το απόγευμα της Τρίτης η πρωτοβουλία που έχει αναλάβει το προεδρείο της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης ΝΔ Αιγιαλείας σε συνεργασία με τη ΔΕΕΠ Αχαΐας με σκοπό την ενημέρωση μελών και φίλων στην περιφέρεια.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο “Σήμαντρον”, όπου έδωσαν επίσης το «παρών» ο βουλευτής Ιάσων Φωτήλας, εκπρόσωποι των βουλευτών Άγγελου Τσιγκρή και Χριστίνας Αλεξοπούλου, καθώς και η υποψήφια βουλευτής Ευσταθία Γιαννιά. “Με αίσθημα ευθύνης, ανταποκρινόμενοι στην επιλογή των μελών της Οργάνωσης, συνεχίζουμε με συνέπεια την πορεία μας προς το μέλλον. Στόχος μας να ακούσουμε τους πολίτες, τις παραγωγικές τάξεις, την κοινωνία. Να διαμορφώσουμε τις θέσεις μας απέναντι σε σύγχρονα προβλήματα και προκλήσεις. Να αναζητήσουμε ρεαλιστικές λύσεις και να θέσουμε ξεκάθαρες προτεραιότητες, ώστε με τη συνεργασία της Δ.Ε.Ε.Π., η Νέα Δημοκρατία να αποκτήσει δυνατή φωνή σε ολόκληρη την Αιγιάλεια”, σημείωσε στη σύντομη εισαγωγή του ο πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. ΝΔ Αιγιαλείας Βασίλης Σταθακάρος.

Αναφερόμενος στα πολιτικά γεγονότα των τελευταίων ημερών, ο κ. Σταθακάρος περιέγραψε το πλαίσιο στο οποίο θα κινηθεί η Νέα Δημοκρατία. «Όλο αυτό το διάστημα πορευόμαστε με υπευθυνότητα, με μέτρο, με νηφαλιότητα και πνεύμα συνεννόησης. Τιμάμε καθημερινά την παρακαταθήκη αυτής της παράταξης και τα χιλιάδες μέλη της στην περιοχή. Και τη συνεχίζουμε όλοι εδώ με αφοσίωση, ακολουθώντας τον πρόεδρό μας, Κυριάκο Μητσοτάκη, που οδηγεί τη Νέα Δημοκρατία και την Ελλάδα σταθερά μπροστά!», είπε χαρακτηριστικά.

Ακολούθησε σύντομη ομιλία τού προέδρου της ΔΕΕΠ Αχαΐας Αντώνη Κουνάβη και η συνάντηση ολοκληρώθηκε με τους χαιρετισμούς των Ιάσονα Φωτήλα και Ευσταθίας Γιαννιά.


Ροή ειδήσεων

Advertisement