Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
Connect with us

Lifestyle

Νίκος Μουτσινάς: Όταν είπα στη μάνα μου ότι είμαι γκέι, ήρθε «να το παίξει πεθερά»

Δημοσιεύθηκε

στις

Στο coming out του και τη συζήτηση που είχε με τους γονείς για να τους πει ότι είναι γκέι, αναφέρθηκε ο Νίκος Μουτσινάς, στο περιοδικό Antivirus. Αποσπάσματα της συνέντευξης προβλήθηκαν στο «Mega Καλημέρα», αποκαλύπτοντας πολύ προσωπικές στιγμές του γνωστού παρουσιαστή.

Ο Νίκος Μουτσινάς μίλησε για το πώς μίλησε στη μητέρα του και πώς αντέδρασε εκείνη όταν της είπε ότι είναι γκέι. «Πρώτα μίλησα στη μητέρα μου. Ενώ μιλούσαμε στο τηλέφωνο της είπα «άκου να δεις, περνάω πάρα πολύ καλά, είμαι ευτυχισμένος, είμαι με αυτό το παιδί και έχουμε σχέση και μένουμε μαζί». Όπως είπε ο γνωστός παρουσιαστής λίγο μετά η μητέρα του αποφάσισε να έρθει στην Αθήνα και να μείνει κάποιες μέρες. «Οπότε, είχαμε την πεθερά στο σπίτι, η οποία έκανε και μισά μούτρα στον τότε σύντροφό μου, που δεν έφταιγε και σε τίποτα. Σε εμένα, πάντως, ήταν πάρα πολύ πικραμένη» είπε.

«Όταν αργότερα της είπα ότι χώρισα με αυτό το παιδί, το οποίο δεν μου φέρθηκε και με τον καλύτερο τρόπο, εκείνη απλά μου ζήτησε να μην στεναχωριέμαι», εξομολογείται ο Νίκος Μουτσινάς.

Ερωτηθείς αν έχει κάνει την ίδια συζήτηση και με τον πατέρα του, ο παρουσιαστής λέει: «Ναι πριν δυο χρόνια. Αποφάσισα να του μιλήσω με αφορμή την προσπάθεια που έκανα για να υιοθετήσω».

Ροή ειδήσεων

Advertisement