Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Τοπική αγορά

«Θέλουμε έναν Σύλλογο δυνατό και ανεξάρτητο»-Τα ιδρυτικά μέλη της «Εμπορικής Ανανέωσης», μιλούν στη «Γ» για το κοινό τους όραμα εν όψει των εκλογών

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο ένας εξορθολογιστής, ο άλλος οξυδερκής και ο τρίτος διαχυτικός, συνθέτουν μία «ομάδα» με ηγετικά χαρακτηριστικά και εξαιρετική δυναμική και απήχηση η οποία στηρίζεται πρωτίστως στη σύνθεση, στη συνεργασία και τον αλληλοσεβασμό.

Ο λόγος για τα ιδρυτικά μέλη της «Εμπορικής Ανανέωσης», Γιάννη Ρούπα, Τάκη Γουρδούπη και Μιχάλη Παντελή, της νεοσύστατης παράταξης η οποία θα συμμετέχει στις εκλογές του Εμπορικού Συλλόγου Πατρών, στις 21, 22 και 23 Ιουνίου εισάγοντας νέα χαρακτηριστικά σ’ ένα δυσμενές περιβάλλον για το εμπόριο και την οικονομία.

Και οι τρεις μίλησαν στη «Γ» για το κοινό τους όραμα εν όψει των εκλογών, το οποίο δεν είναι άλλο, από έναν Σύλλογο δυνατό, καθαρό, αυτόνομο, ανεξάρτητο και εξωστρεφή. Κι οι τρεις διαγράφουν τη δική τους πορεία στο εμπόριο, παίρνοντας τη σκυτάλη από την προηγούμενη γενιά, ενώ όπως η συντριπτική πλειονότητα των συναδέλφων τους αισθάνονται μεγάλη την ευθύνη όχι μόνο να το παραδώσουν κι αυτοί στα παιδιά τους, αλλά να διασφαλίσουν κι εκείνες τις συνθήκες που θα δώσουν προοπτική.


Ροή ειδήσεων

Advertisement