Connect with us

Ποδόσφαιρο

ΑΠΣ ΠΑΤΡΑΙ: Στα Προσφυγικά το βασικό στάδιο

Published

on

Κοντά σε συμφωνία με Σαρρή, έπονται ανανεώσεις και μεταγραφές 

Σιγά-σιγά το «νερό μπαίνει στο αυλάκι», καθώς στο ιστορικό Πάτραι έχουν ριχτεί με τα… μούτρα στη δουλειά, έτσι ώστε άπαντες να είναι έτοιμοι, όταν και εφόσον δοθεί το πράσινο φως για να αρχίσουν οι επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας.

Ήδη βρίσκονται κοντά σε συμφωνία με τον προπονητή Σταμάτη Σαρρή, ο οποίος θα καθοδηγήσει για τρίτη συνεχόμενη σεζόν το σύλλογο.

Ο νεαρός τεχνικός θα είναι αυτός που μαζί με τους συνεργάτες που θα ανακοινωθούν σύντομα, θα βγάλει το λάδι στους ποδοσφαιριστές, όταν και εφόσον αρχίσει η προετοιμασία για τη νέα χρονιά, με το βασικό στάδιο αυτής να πραγματοποιείται στο γήπεδο Προσφυγικών, έδρα που θα χρησιμοποιήσουν οι πράσινοι στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας, όπου και θα συμμετάσχουν.

Σειρά παίρνουν κι άλλα ανοικτά μέτωπα κι αυτά δεν είναι άλλα με τις συζητήσεις που αναμένεται να γίνουν με τους ποδοσφαιριστές, οι οποίες θα αρχίσουν τις προσεχείς ημέρες. Εάν και εφόσον ολοκληρωθούν αυτές, με τους διοικούντες την ομάδα να κάνουν λόγο ότι επιθυμούν να παραμείνει ο βασικός κορμός, στη συνέχεια τη σκυτάλη θα πάρει η μεταγραφική ενίσχυση.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Γ» έχουν βρεθεί οι μεταγραφικοί στόχοι τόσο από το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας όσο κι από αυτό της Α΄ κατηγορίας κι όταν έρθει η ώρα και η στιγμή, οι άνθρωποι του Πάτραι θα είναι σε θέση να προβούν σε ανακοινώσεις ονομάτων.

Παράλληλα ένα ακόμη θέμα, που… «αγχώνει» το Πάτραι, είναι ο όμιλος στον οποίο θα αγωνίζεται καθώς ακόμη αυτός δεν έχει καταρτιστεί. Πάντως το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής της αγωνιστικής περιόδου 2022-23 θα διεξαχθεί με 76 ομάδες, χωρισμένες σε τέσσερις ομίλους των 19 σωματείων (ή 18 αν αποχωρήσει κάποια). Για τις αγωνιστικές περιόδους 2022-2023 και 2023-2024 το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σε τέσσερις (4) ομίλους και θα προβιβάζεται στην ανώτερη κατηγορία ο πρωταθλητής του κάθε ομίλου, δηλαδή τέσσερις (4) ομάδες. Σε περίπτωση που κάποια πρωταθλήτρια ομάδα δεν μπορέσει να δηλώσει συμμετοχή στην ανώτερη κατηγορία, το δικαίωμα αποκτά η δευτεραθλήτρια ομάδα από τον αντίστοιχο όμιλο. Εάν και η δευτεραθλήτρια ομάδα δε δηλώσει συμμετοχή το δικαίωμα αποκτά η καλύτερη δευτεραθλήτρια ομάδα των υπόλοιπων ομίλων (άρθρο 20 παρ. 10 του Κ.Α.Π.). Θα υποβιβαστούν στα τοπικά πρωταθλήματα για τις αγωνιστικές περιόδους 2022-23 και 2023-24 οι επτά (7) τελευταίες ομάδες σε κάθε γκρουπ (6 αν υπάρχει όμιλος με 18 σωματεία). Αντίθετα οι ιθύνοντες τον σύλλογο ενώ δεν γνωρίζουν επίσης, πόσοι μικροί θα βρίσκονται στο δυναμικό σε σχέση με την περσινή χρονιά που έπαιξαν στο πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας της ΕΠΣ Αχαΐας πέντε ποδοσφαιριστές.

Τέλος τις προσεχείς ημέρες θα αποφασιστεί το πότε οι ιθύνοντες την ομάδα θα πραγματοποιήσουν τη γενική συνέλευση, προκειμένου να προχωρήσουν στην ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου.

ΤΑΣΟΣ Α. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

Ροή ειδήσεων

Advertisement