Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Ερασιτεχνικό

Και επίσημα με Σαρρή στη Γ’ Εθνική ο ΑΠΣ ΠΑΤΡΑΙ

Δημοσιεύθηκε

στις

Ήταν αναμενόμενο και επισημοποιήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας. Ο προπονητής των επιτυχιών Σταμάτης Σαρρής, συνεχίζει στην τεχνική ηγεσία του Πάτραι, έχοντας την πλήρη στήριξη της διοίκησης του συλλόγου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των “πράσινων”

Η διοίκηση του ΑΠΣ Πάτραι είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση της συνεργασίας με τον προπονητή Σταμάτη Σαρρή, ο οποίος θα καθοδηγήσει τεχνικά το σύλλογο στο προσεχές πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

O Σταμάτης Σαρρής συνέδεσε το όνομά του με την επιστροφή του συλλόγου έπειτα από 22 χρόνια στις εθνικές κατηγορίες, έχοντας απολογισμό τριανταπέντε νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και μία ήττα σε σύνολο 40 αγώνων.
Ευχόμαστε να συμβάλλει εκ νέου στην επίτευξη των στόχων που έχουν τεθεί, με γνώμονα και το μέλλον της ομάδας.

Μετά την οριστικοποίηση της επέκτασης της συνεργασίας ο κάτοχος του UEFA A’, προπονητής μας δήλωσε:

«Ήταν κοινή η επιθυμία μας, με τη διοίκηση να συνεχίσουμε αυτό που αρχίσαμε πριν δύο χρόνια  και είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω να εργάζομαι στο σύλλογο. Η συνεργασία μας ήταν αγαστή και πανηγυρίσαμε έπειτα από μια επίπονη και απαιτητική διαδικασία το πρωτάθλημα και μετέπειτα την άνοδο στη Γ’ Εθνική. Πετύχαμε πολλά όλοι μαζί,  κάτω από δύσκολες συνθήκες και πλέον οι μεγάλες προκλήσεις είναι μπροστά μας.

Τα δεδομένα είναι διαφορετικά και απαιτείται σκληρή δουλειά από όλους και σοβαρότητα για να καθιερωθεί ο σύλλογος εκεί που ανήκει».


Ροή ειδήσεων

Advertisement