Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής Αχαΐας-Σήμερα ο νέος γραμματέας της Νομαρχιακής

Published

on

Αντίστροφη μέτρηση για την εκλογή του νέου Γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής Αχαΐας του ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής, καθώς σήμερα στις 8 το βράδυ θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο «Αστήρ» η πρώτη συνεδρίαση του νεοεκλεγέντος κομματικού οργάνου, κατόπιν πρόσκλησης που απέστειλε ο πρώτος σε ψήφους, Νίκος Μοίραλης.

Στη συνεδρίαση εκτός από τα 15 μέλη της νέας Νομαρχιακής που είναι οι, Νίκος Μοίραλης, Σταυρούλα Παναγοπούλου- Νικολάου, Γερ. Παναγόπουλος, Μάκης Φεσσιάν, Μίνα Ταγκαλάκη, Ηλίας Ζάκας, Αρίστος Καραμάνος, Θανάσης Γιανναδάκης, Κώστας Πετρόπουλος, Παναγιώτης Μαρινόπουλος, Γεωργία Μητρογιάννη, Γιώργος Παρασκευόπουλος, Ιωάννα Καράπαππα, Κώστας Κόλλιας και Ευ. Βόγλη θα συμμετέχουν και τα στελέχη του κόμματος, μέλη της Κεντρικής Επιτροπής και συγκεκριμένα οι, Γρηγόρης Αλεξόπουλος, Άρης Καρβούνης, Άρης Γκατζόγιας, Μανώλης Βουγιουκαλάκης, Θανάσης Πετρόπουλος, Γαβριήλ Χαραζίδης, Αγγέλα Τριανταφύλλου και Τόνια Παπαλεξάτου.
Στη διάρκεια της συνεδρίασης και όπως προβλέπει η εγκύκλιος που εστάλη από το κόμμα, θα στηθεί κάλπη για την εκλογή, του νέου Γραμματέα και του αναπληρωτή του, ενώ αναμένεται να οριστούν και οι Θεματικοί Υπεύθυνοι ΜΜΕ, Επικοινωνίας και Οργανωτικού.
Όπως είναι ήδη γνωστό, για τη θέση του Γραμματέα έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον οι Νίκος Μοίραλης και Θανάσης Γιανναδάκης.
Μετά τη συγκρότηση σε Σώμα του οργάνου της Ν.Ε., τα μέλη της θα προχωρήσουν στη συγκρότηση των νέων Συντονιστικών Επιτροπών που έχουν εκλεγεί ανά καλλικρατικό Δήμο, μετά την πιστοποίηση τους από την ΕΔΕΚΑΠ, ακολουθώντας την ίδια διαδικασία με την συγκρότηση των Ν.Ε.

Ροή ειδήσεων

Advertisement