Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Mοιραίο τροχαίο για την Ουρανία Αλεξοπούλου-Μετά από εμπλοκή με άλλο όχημα η άτυχη οδηγός «καρφώθηκε» σε κολώνα στην Ακτή Δυμαίων

Δημοσιεύθηκε

στις

Μια γυναίκα άφησε χθες το μεσημέρι την τελευταία της πνοή στην άσφαλτο όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε «καρφώθηκε» σε κολώνα ηλεκτροφωτισμού επί της Ακτής Δυμαίων, λίγο πριν την είσοδο στο Νέο Λιμάνι μετά από πλάγια σύγκρουση με άλλο όχημα.

Όλα συνέβησαν στις 12 το μεσημέρι, όταν η 72χρονη Ουρανία Αλεξοπούλου εκινείτο επί της Ακτής Δυμαίων, στο ρεύμα προς Πάτρα. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες το αυτοκίνητό της συγκρούστηκε πλάγια με όχημα που οδηγούσε ένας 47χρονος αλλοδαπός με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο και να καταλήξει πάνω στην κολώνα του ηλεκτροφωτισμού.

Παρά το γεγονός ότι το σημείο έφθασε άμεσα ο δικυκλιστής του ΕΚΑΒ παρέχοντας τις πρώτες βοήθειες στην 72χρονη, αλλά και ασθενοφόρο με το οποίο μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο ήταν ήδη αργά. Η άτυχη γυναίκα είχε χάσει τη «μάχη» με τη ζωή, ενώ ο 47χρονος οδηγός του άλλου οχήματος συνελήφθη για ανθρωποκτονία από αμέλεια και για επικίνδυνη οδήγηση.
Τα ακριβή αίτια πρόκλησης του δυστυχήματος θα διερευνήσει το τμήμα Τροχαίας Πατρών.

Ροή ειδήσεων

Advertisement