Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Ο Νίκος Μοίραλης νέος γραμματέας της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Αχαϊας, αναπληρώτρια γραμματέας της Σταυρούλα Παναγοπούλου

Συγκρότηση με… συμφωνία!

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Νίκος Μοίραλης εξελέγη χθες βράδυ νέος Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝ.ΑΛ. Αχαϊας, στην εκλογική διαδικασία που πραγματοποιήθηκε στην πρώτη συνεδρίαση του νεοεκλεγέντος κομματικού οργάνου.

Η εκλογή του κ. Μοίραλη, όπως διαφαίνεται από το τελικό αποτέλεσμα, επιτεύχθηκε από την ψήφο της πρώην προέδρου του Ε.Κ. Π. Σταυρούλας Παναγοπούλου-Νικολάου, η οποία ευθύς εξαρχής είχε θεωρηθεί ως ο παράγοντας -κλειδί, καθώς τόσο η πλευρά του νέου γραμματέα, όσο και του έτερου υποψήφιου, Θανάση Γιανναδάκη, είχαν τον ίδιο αριθμό εκλεγμένων (από 7) που τους στήριζαν.

Φαίνεται ότι η συμφωνία με την κυρία Παναγοπούλου, αφορούσε και τη θέση της αναπληρώτριας γραμματέως, στην οποία και τελικά εξελέγη με 8 ψήφους.

Ακόμη με 8 ψήφους υπέρ και 7 κατά εξελέγησαν ο Aντώνης Κόλλιας ως θεματικός υπεύθυνος οργανωτικού και ο Γεράσιμος Φεσσιάν, ως θεματικός υπεύθυνος Επικοινωνίας και ΜΜΕ.

ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑΝΝΑΔΑΚΗ

Ο έτερος διεκδικητής της θέσης του γραμματέας, Θανάσης Γιανναδάκης, σε τοποθέτηση του, μετά την εκλογική διαδικασία, ανέφερε:

«Συγχαρητήρια στο Νίκο Μοίραλη για την εκλογή του στη θέση του Γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής Αχαΐας. Συνεχίζουμε τον αγώνα για ένα προοδευτικό Κίνημα, πιστό στις ιδρυτικές του αρχές για τη Δημοκρατία και το Σοσιαλισμό. Για την πρόοδο των πολλών και στο πλάι των κοινωνικών στρωμάτων που χρειάζονται τώρα, περισσότερο από ποτέ, στήριξη από τον προοδευτικό χώρο. Για τον κόσμο της εργασίας και του υγιών παραγωγικών δυνάμεων. Για τον τόπο μας».

Στη συνεδρίαση εκτός από τα 15 μέλη της νέας Νομαρχιακής που είναι οι, Νίκος Μοίραλης, Σταυρούλα Παναγοπούλου- Νικολάου, Γερ. Παναγόπουλος, Μάκης Φεσσιάν, Μίνα Ταγκαλάκη, Ηλίας Ζάκας, Αρίστος Καραμάνος, Θανάσης Γιανναδάκης, Κώστας Πετρόπουλος, Παναγιώτης Μαρινόπουλος, Γεωργία Μητρογιάννη, Γιώργος Παρασκευόπουλος, Ιωάννα Καράπαππα, Αντώνης Κόλλιας και Ευ. Βόγλη συμμετείχαν και τα στελέχη του κόμματος, μέλη της Κεντρικής Επιτροπής και συγκεκριμένα οι, Γρηγόρης Αλεξόπουλος, Άρης Καρβούνης, Άρης Γκατζόγιας, Μανώλης Βουγιουκαλάκης, Θανάσης Πετρόπουλος, Γαβριήλ Χαραζίδης, Αγγέλα Τριανταφύλλου και Τόνια Παπαλεξάτου.

Μετά τη συγκρότηση σε σώμα του οργάνου της Ν.Ε., τα μέλη της θα προχωρήσουν στη συγκρότηση των νέων Συντονιστικών Επιτροπών που έχουν εκλεγεί ανά καλλικρατικό Δήμο, μετά την πιστοποίηση τους από την ΕΔΕΚΑΠ, ακολουθώντας την ίδια διαδικασία με την συγκρότηση των Ν.Ε.

Ροή ειδήσεων

Advertisement