Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Στοίχημα

Καλύτερα στοιχεία η Αγγλία

Δημοσιεύθηκε

στις

Εν αναμονή των πρώτων δυνατών αναμετρήσεων για τα προκριματικά των τριών Ευρωπαϊκών διοργανώσεων της νέας σεζόν, το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κάτω των 19 ετών στη Σλοβακία συνεχίζεται με τη 2η αγωνιστική του. Σήμερα, λοιπόν, υπάρχει δράση για τον 2ο όμιλο της διοργάνωσης, με δυο πολύ κομβικά ματς. Διάβασε για τις στοιχηματικές εταιρίες Ελλάδα.

Στο πιο δυνατό παιχνίδι της ημέρας, η Αγγλία, που ξεκίνησε ιδανικά, αντιμετωπίζει τη ταλαντούχα και πάντα ανταγωνιστική Σερβία, σε ένα ματς που θα κρίνει κατά πολύ την ομάδα που θα περάσει στα ημιτελικά.

ΑΓΓΛΙΑ Κ19: Είναι από τις χώρες που έχουν κατακτήσει πάνω από 10 φορές το συγκεκριμένο τρόπαιο και με βάση το ταλέντο που υπάρχει, είναι απόλυτα δικαιολογημένο. Η Αγγλία έχει βάλει στόχο να διεκδικήσει ακόμα μια φορά τη κορυφή φέτος και το ξεκίνημά της ήταν πολύ καλό, κερδίζοντας με 2-0 την Αυστρία, μια ομάδα που θεωρητικά είναι από τις καλές. Για να πάρει, όμως τη κορυφή του ομίλου, θέλει το τρίποντο απέναντι σε μια άλλη δύναμη στις μικρές ηλικίες, τη Σερβία. Ο Άγγλος εκλέκτορας έχει στα χέρια του ένα πολύ καλό υλικό για να χρησιμοποιήσει, αν και δεν αναμένονται πολλές αλλαγές σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι της ομάδας.

ΣΕΡΒΙΑ Κ19: Είναι γνωστή η ιστορία της Εθνικής Σερβίας, η οποία παραδοσιακά είναι ικανή για το καλύτερο και το χειρότερο. Το DNA των Σέρβων «πλάθεται» από τις πιο μικρές ηλικίες και δύσκολα θα μπορούσε να ξεφύγει από αυτό η ομάδα Κ19. Στη πρεμιέρα της απέναντι στο Ισραήλ, προηγήθηκε μόλις στο 8’, όμως από δικά της λάθη βρέθηκε να χάνει με 2-1, πριν σώσει τη παρτίδα στις καθυστερήσεις. Φυσικά, αυτό δεν αναιρεί πως έχει παίκτες με τρομερές δυνατότητες, που μπορούν ανά πάσα στιγμή να βγάλουν στο γήπεδο το ταλέντο τους. Κόντρα στην Αγγλία, στόχος είναι τουλάχιστον ο βαθμός, ώστε να τα παίξουν όλα για τη πρόκριση με την Αυστρία.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Παρότι είναι νωρίς για συμπεράσματα στη διοργάνωση, ήταν εμφανές πως στη πρεμιέρα η Αγγλία έπαιξε πολύ οργανωμένο και σοβαρό ποδόσφαιρο. Αν οι Σέρβοι δε βελτιωθούν αμυντικά, θα έχουν θέμα. Στο συγκεκριμένο ματς, πάντως, επιλέγουμε τον άσο με το over 1.5, που πληρώνει 1.75 στον Stoiximan.

Για περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος, αναλύσεις αγώνων & προσφορές* εγγραφής στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος στο cleverbet.gr. *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. 21+ Παίξε υπεύθυνα

Περισσότερα


Ροή ειδήσεων

Advertisement