Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Στις κάλπες εν μέσω καταγγελιών-Η στάση της απερχόμενης διοίκησης του Εμπορικού Συλλόγου προκάλεσε νέες αντιδράσεις

Δημοσιεύθηκε

στις

Η παρουσία ανδρών ιδιωτικής ασφάλειας στη διάρκεια της εκλογικής διαδικασίας, αλλά και η διανομή ψηφοδελτίων της παράταξης που είναι επικεφαλής από το γραφείο του προέδρου, άναψε νέες «φωτιές» στον Εμπορικό Σύλλογο, κατά την πρώτη ημέρα της εκλογικής διαδικασίας, αν και η προσέλευση δεν ήταν η αναμενόμενη.

Οι εκλογές συνεχίζονται σήμερα και αύριο (8 π.μ.- 20.00) στα γραφεία του Εμπορικού Εισαγωγικού Συλλόγου Πατρών (πλατεία Γεωργίου Α΄25, 1ος όροφος), με την ψήφο των εμπόρων να διεκδικούν πέντε υποψήφιες παρατάξεις και ένας μεμονωμένος υποψήφιος.
Συγκεκριμένα, στις εκλογές συμμετέχουν οι πέντε συνδυασμοί: «Εμπορική Ανανέωση» με επικεφαλής τους: Παναγιώτη Γουρδούπη, Μιχαήλ Παντελή και Ιωάννη Ρούπα, «Αγωνιστική Συνεργασία Εμπόρων» με επικεφαλής τον Κωνσταντίνο Τηλιγάδη, «Νέα Πρόταση» με επικεφαλής τον Γεράσιμο Κατσιγιάννη, «Ενωμένο Πατραϊκό Εμπόριο» με επικεφαλής τον Κωνσταντίνο Ζαφειρόπουλο και «Ενωτική Διεκδικητική Κίνηση Εμπόρων» με επικεφαλής τον Γιώργο Βαγενά, και ο ανεξάρτητος μεμονωμένος υποψήφιος Σωτήριος Γαλάνης.
Οι έμποροι εκλέγουν το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού και Εισαγωγικού Συλλόγου Πατρών και τους αντιπροσώπους τους στην Ομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Πελοποννήσου, ΝΔ Ελλάδας, Ζακύνθου, Κεφαλληνίας και Ιθάκης.
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ
Χθες πάντως, η «Αγωνιστική Συνεργασία Εμπόρων» σε ανακοίνωση που εξέδωσε για την έναρξη της εκλογικής διαδικασίας, σχολίασε πως «η ιστορία συνεχίζεται… για την Ενωτική Διεκδικητική Κίνηση Εμπόρων και τον κ. Βαγενά!
Προωθώντας λοιπόν τους άξονες της διακήρυξής του:
-Στήριξη εμπόρων…
με πρόσληψη σεκιούριτι για «τη διευκόλυνση» της διαδικασίας των εκλογών από εταιρεία φύλαξης υποψηφίου του στο συνδυασμό.
-Δημιουργία θετικού κλίματος…
με μέλη του Συλλόγου που προσέρχονται να ψηφίσουν και με έκπληξη διαπιστώνουν ότι είναι ταμειακά εντάξει (αλλά μπορεί να ξέχασαν ότι πλήρωσαν μην υπερβάλλουμε).
-Δράσεις που αφορούν τον πολιτισμό και την κοινωνική συνοχή…
με τραμπουκισμούς και θεατράλε συγνώμες μέλους της απερχόμενης διοίκησης και υποψηφίου της Α.Σ.Ε.
-Δράσεις που φέρνουν κοντά τους ενεργούς και απόμαχους επαγγελματίες…
με εκατοντάδες διαγραφές μελών από το μητρώο.
Απαράδεκτες οι συνθήκες που πραγματοποιούνται οι εκλογές, απαράδεκτοι και όσοι τις αποδέχονται και τις αποσιωπούν».

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement