Παρασκευή 31 Μαρτίου 2023
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πολλαπλές εκδηλώσεις και δράσεις από τη Δ.Ε.Ε.Π Ν.Δ Αχαΐας

Δημοσιεύθηκε

στις

Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 48 χρόνων από την επέτειο αποκατάστασης της Δημοκρατίας στη χώρα μας η Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας θα διοργανώσει πολιτική εκδήλωση την Δευτέρα 25 Ιουλίου 2022 στην Πάτρα.

Η σχετική απόφαση μετά από πρόταση του Προέδρου κ. Αντώνη Κουνάβη ελήφθη στην προχθεσινή διευρυμένη συνεδρίαση της Δ.Ε.Ε.Π. με τους Τομεάρχες όπου συζητήθηκαν εκτός των νέων στοχευμένων κινήσεων και παρεμβάσεων πολλά θέματα ενώ οι κυριότερες αποφάσεις ήταν :

• Διοργάνωση από την Πολιτική Επιτροπή και την Γραμματεία Οργανωτικού Πολιτικής Ακαδημίας Στελεχών από την Πελοπόννησο και τη Δυτική Ελλάδα στην Πάτρα.
• Τρίμηνη οικονομική εξόρμηση στην Αχαΐα που θα ξεκινήσει τη μεταπροσεχή Παρασκευή 1η Ιουλίου και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου. Η Ν.Δ. και η Νομαρχιακή Οργάνωση δεν έχουν άδηλους οικονομικούς πόρους και στηρίζονται αποκλειστικά και μόνο στις συνδρομές των μελών και των φίλων της Παράταξης.
• Προγραμματίζονται σε συνεργασία με τις ΔΗΜ.Τ.Ο. Καλαβρύτων και Δυτικής Αχαΐας συγκεντρώσεις εκλογικής ετοιμότητας στελεχών που θα πραγματοποιηθούν μέχρι τις 31 Ιουλίου σε Τριπόταμα, Δάφνη , Κλειτορία, Καλάβρυτα, Κάτω Αχαΐα, Λάππα και Λουσικά.
• Στις 4 Ιουλίου θα ανακοινωθεί το χρονοδιάγραμμα των συγκεντρώσεων εκλογικής ετοιμότητας στελεχών σε συνεργασία με τη ΔΗΜ.Τ.Ο. Ερυμάνθου και με τις τρεις ΔΗΜ.Τ.Ο. της Πάτρας σε Διάσελο , Χαλανδρίτσα, Ρίον, Πλατάνι, Ψαθόπυργο, Αγυιά, Βούντενη Βλατερό, Σύνορα, Προσφυγικά Ζαρουχλέϊκα, Περιβόλα, Οβρυά , Παραλία , Βραχνέϊκα.
• Αρχίζει την Τετάρτη 6 Ιουλίου και θα συνεχίζεται κάθε εβδομάδα (13 , 20 , 27) ο Β’ Κύκλος Σεμιναρίων Εκλογικής Ετοιμότητας στελεχών από την Πάτρα τα οποία θα φιλοξενούνται στα γραφεία της Δ.Ε.Ε.Π. (έναρξη 8:15μμ).
• Συγκέντρωση εκλογικής ετοιμότητας στελεχών από τον πρώην Δήμο Αιγίου θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Δευτέρα 27 Ιουνίου στις 8:15 το βράδυ στο «ΠΟΛΥΚΕΝΤΡΟ» που βρίσκεται στην Μυρτιά.
• Μετά τα θεαματικά αποτελέσματα της εκστρατείας εγγραφής νέων μελών στη Νέα Δημοκρατία (1η Φεβρουαρίου – 31 Μαρτίου) αρχίζει νέα εκστρατεία από τη Δευτέρα 11 Ιουλίου και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου. Επιπλέον κλιμάκια μελών της Δ.Ε.Ε.Π. , Τομεαρχών και Εθελοντών προγραμματίζουν επισκέψεις σε γειτονιές , χώρους εργασίας και δημοτικά διαμερίσματα σε ολόκληρο τον Νομό.
• Σε συνεργασία με τον Τομέα Πολιτισμού ξεκινά η λειτουργία του Θερινού Κινηματογράφου.
• Από τις 5 Σεπτεμβρίου και κάθε εβδομάδα προγραμματίζονται Διαλέξεις οι οποίες θα φιλοξενούνται στα κεντρικά γραφεία της Οργάνωσης στην Πάτρα.
• Ολοκληρώνεται η στελέχωση των υπολοίπων Τομέων Δράσης.

Το χρονοδιάγραμμα δραστηριοτήτων για το δίμηνο (Σεπτέμβριος – Οκτώβριος) θα συζητηθεί στην επόμενη συνεδρίαση της Δ.Ε.Ε.Π. – Τομεαρχών η οποία θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 18 Ιουλίου 2022.

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πέτρος Κόκκαλης από την Πάτρα: “Τα προβλήματα του ποδοσφαίρου δεν λύνονται με φούστες”

Δημοσιεύθηκε

στις

  Στην Πάτρα, βρέθηκε ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Κόκκαλής, ο οποίος συμμετείχε σε εκδήλωση του κόμματος που έλαβε χώρα στον Εμπορικό Σύλλογο Πατρών με θέμα την «Πράσινη Μετάβαση στην Τοπική Αυτοδιοίκηση».

Ερωτηθείς από το gnomip.gr κατά την έξοδο αποχώρηση τους για την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ο Πέτρος Κόκκαλης, αναφέρθηκε στα τελευταία τεκταινόμενα λέγοντας: «Από τη στιγμή που φτάνουμε στο σημείο ο πρωθυπουργός να μιλά με τον πρόεδρο της UEFA, σίγουρα υπάρχει θέμα, το οποίο δεν λύνεται με φούστες και άλλους τρόπους».

Περισσότερα

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: Πυρκαγιά σε Ελαιώνα στο Παυλόκαστρο

Δημοσιεύθηκε

στις

Πυρκαγιά ξέσπασε το απόγευμα της Παρασκευής σε Ελαιώνα στο Παυλόκαστρο,   πάνω από το γήπεδο των Βραχναιϊκων.

Στο σημείο έχουν σπεύσει 8 οχήματα της πυροσβεστικής με 16 άντρες.

Περισσότερα

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Ο Θεμιστοκλής – Ανδρέας Μπάκας στον Μητροπολίτη Πατρών

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Θεμιστοκλής-Ανδρέας Μπάκας πραγματοποίησε εθιμοτυπική επίσκεψη στον Μητροπολίτη Πατρών κ.κ. Χρυσόστομο.

Μετά από τη συνάντηση, ο Θεμιστοκλής-Ανδρέας Μπάκας Μπάκας δήλωσε: «Έχω την χαρά να γνωρίζω τον πνευματικό Ποιμένα της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών από τα πρώτα μου επαγγελματικά βήματα, στην ηλικία των 21 ετών, χρονικό διάστημα κατά το οποίο πραγματοποιήθηκε η ενθρόνισή του στον Μητροπολιτικό θώκο.

Πρόκειται για έναν Ιεράρχη που έχει εμπράκτως αποδείξει την αγάπη του στο ποίμνιο της Ιεράς Μητρόπολης Πατρών, μέσα από εργασίες κοινωνικές, φιλανθρωπικές και πνευματικές. Αποτέλεσε δε ιδιαίτερη χαρά για μένα η διαπίστωση ότι έχουν νιώσει αυτή την αγάπη και οι πιστοί, οι οποίοι συνέρρεαν κατά χιλιάδες προκειμένου να ευχηθούν στον Σεβασμιότατο για την συμπλήρωση των 18 χρόνων από την ημέρα που ανέλαβε το τιμόνι της Ι.Μ. Πατρών».

Από την πλευρά του ο Σεβασμιότατος ευχήθηκε καλή επιτυχία στον Θεμιστοκλή Μπάκα, έναν φέρελπι όπως τον χαρακτήρισε νέο άνθρωπο που ξεχωρίζει για τα ιδανικά και τις αξίες που πιστεύει και υπηρετεί , με την προοπτική της υπεράσπισης της ορθόδοξης πίστης μας και της πατρίδας μας.

 

 

Περισσότερα
Advertisement

Ροή ειδήσεων

Advertisement

Αυτή την εβδομάδα