Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Αθλητισμός

Νίκη και πήγαμε στην τρίτη θέση-Ο Προμηθέας υποδέχεται (17:00 ΕΡΤ3) στο «Δ. Τόφαλος» τη Λάρισα

Δημοσιεύθηκε

στις

Νίκη και κατακτήσαμε την τρίτη θέση. Αυτό επιθυμεί να κάνει σήμερα (17:00 ΕΡΤ3) ο Προμηθέας, υποδεχόμενος στο κλειστό του «Δ. Τόφαλος» τη Λάρισα στο τελευταίο κατά σειρά παιχνίδι του μικρού τελικού του πρωταθλήματος της Basket League.

Στην πατρινή ομάδα, υπάρχει διάχυτη αισιοδοξία και πίστη για τη νίκη και αυτό το μαρτυρούν τα λόγια του αρχηγού του Προμηθέα, Δημήτρη Αγραβάνη, ο οποίος μιλώντας για τη σημερινή αναμέτρηση τόνισε: «Είχα πει πριν το παιχνίδι του Σαββάτου ότι στα δύο πρώτα παιχνίδια απέναντι στη Λάρισα αδικήσαμε τους εαυτούς μας. Το είχαμε αντιληφθεί αυτό όλοι μέσα στην ομάδα, πεισμώσαμε, παλέψαμε και αυτό νομίζω φάνηκε και με το παραπάνω, γιατί ήμασταν εξαιρετικοί και δίκαια κάναμε το 2-2. Νομίζω πως το σημαντικότερο από όλα μέσα από αυτή τη σειρά, είναι πως παρά το γεγονός ότι βρισκόμαστε σε ένα προχωρημένο στάδιο της σεζόν, εμείς δουλέψαμε, προοδεύσαμε και δείξαμε χαρακτήρα, για να φέρουμε ξανά τη σειρά στο σπίτι μας».

«ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΨΥΧΗΣ»

Και πρόσθεσε: «Πλέον, έχουμε μπροστά μας το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς. Εξ αρχής ο ρεαλιστικός στόχος μας ήταν η 3η θέση και φτάσαμε να αγωνιζόμαστε για αυτήν, στο τελευταίο παιχνίδι της σεζόν, μπροστά στον κόσμο μας. Εδώ που φτάσαμε, το μόνο σίγουρο είναι πως θα κάνουμε κατάθεση ψυχής για να καταφέρουμε να κατακτήσουμε την 3η θέση».

«ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ»

Και κατέληξε λέγοντας: «Ελπίζουμε πως ο κόσμος μας θα σταθεί ξανά στο πλάι μας για τελευταία φορά φέτος, τον έχουμε ανάγκη όσο ποτέ, θέλουμε να παίξουμε και για τους φιλάθλους μας, να μας στηρίξουν και στο τέλος να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί».

Μ. ΓΙΑΤΡΑΣ: «ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ»

Από την πλευρά του, ο τεχνικός του Προμηθέα Μάκης Γιατράς τόνισε έπειτα από τον αγώνα με τους Θεσσαλούς: «Θα μου επιτρέψετε να πω συγχαρητήρια στην ομάδα της Λάρισας και στον coach και στο staff και στον οργανισμό της Λάρισας. Το λέω τώρα, που έγινε το τελευταίο παιχνίδι στη Λάρισα κι ανεξάρτητα από το τι θα γίνει την Πέμπτη (σ.σ. σήμερα). Έκανε μια σπουδαία χρονιά, έπαιξε πολύ ωραίο μπάσκετ. Το είχα πει, ότι μετά τον Ολυμπιακό, για μένα η Λάρισα έχει παίξει το καλύτερο μπάσκετ. Επιμένω και το λέω, μπράβο τους!

«ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΓΥΡΙΣΜΟΣ ΕΑΝ ΧΑΝΑΜΕ»

Μπράβο τους που έφεραν και κόσμο στο γήπεδο, είναι πολύ σημαντικό για το μπάσκετ! Προχωράμε και τα ξαναλέμε την Πέμπτη». Προηγουμένως, είχε αναφέρει: «Δεν υπήρχε γυρισμός αν χάναμε και τρίτο παιχνίδι. Έγινε το 2-2, δεν έχει τελειώσει τίποτα, μεταφέραμε τη σειρά στην Πάτρα. Θέλουμε να βγούμε τρίτοι, το αποδείξαμε και σήμερα (σ.σ. προχθές). Ενώ μας έφυγε με μεγάλες διαφορές η Λάρισα, γυρίσαμε το παιχνίδι. Με την ευστοχία που είχαμε στο δεύτερο ημίχρονο και με την άμυνά μας, πετύχαμε μια μεγάλη νίκη».

ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΜΕ ΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Οι Πουρσανίδης, Κάρδαρης και Μακλογιάννης, θα διευθύνουν τη σημερινή αναμέτρηση με τη Λάρισα, που θα διεξαχθεί στο «Δ. Τόφαλος». Κομισάριος της συνάντησης θα είναι ο Πίγκας.

ΣΠΥΡΟΣ Γ. ΝΤΙΝΟΣ 

*Από την έντυπη έκδοση της “Γ”.


Ροή ειδήσεων

Advertisement