Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Αθλητισμός

Ο Γιάννης Ρηγόπουλος αποχωρεί από τη διαιτησία

Δημοσιεύθηκε

στις

Με επιστολή που απέστειλε ο Γιάννης Ρηγόπουλος, ο πρώην διαιτητής, παρατηρητής διαιτησία και μέλος του ΔΣ του Συνδέσμου Αχαΐας, ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από τον χώρο μετά από 23 χρόνια!

Αναλυτικά η δήλωσή του: «Μετά από 23 χρόνια στον χώρο της Διαιτησίας με πάνω από 1200 παιχνίδια σε εθνικές και τοπικές κατηγορίες (18 χρόνια ) και πάνω από 200 παιχνίδια  ως Παρατηρητής Διαιτησίας (5 χρόνια) πήρα την δύσκολη απόφαση να φύγω από τον χώρο, να παραιτηθώ από το Δ.Σ και να ζητήσω την διαγραφή μου από τον Σύνδεσμο Διαιτητών. Η Διαιτησία από το 1999 που ξεκίνησα έως σήμερα με τίμησε και την τίμησα από την θέση  του Διαιτητή,  του Παρατηρητή Διαιτησίας,  του Εκπαιδευτή Διαιτησίας, ενώ υπηρέτησα και μέσα από το Δ.Σ του Συνδέσμου από την θέση του Ταμία και του Γενικού Γραμματέα στον Σύνδεσμο Διαιτητών Ποδοσφαίρου, στον τρίτο μεγαλύτερο Σύνδεσμο της Ελλάδας.

Από τον χώρο του ποδοσφαίρου που τόσο αγαπώ δεν θα φύγω. Λόγω της εργασίας μου (αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας) μου αρέσει  η οργάνωση και ο σχεδιασμός οπότε πήρα την απόφαση να παραμείνω στον χώρο του ποδοσφαίρου και να προσφέρω τις υπηρεσίες μου από την θέση του Team Manager σε κάποια από τις ομάδες που συζητάω,  κάτι που θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες. Ευχαριστώ όλους τους συνάδελφους Διαιτητές, όλες τις Επιτροπές Διαιτησίας της Ε.Π.Ο και της Ε.Π.Σ. Αχαΐας που συνεργάστηκα μαζί τους και όλους τους φίλους από τον χώρο της Διαιτησίας  που έχω κάνει σε διάφορα σημεία της Ελλάδας όλα αυτά τα χρόνια. Όπου και να πάω θα είμαι πάντα δίπλα στους Αχαιούς Διαιτητές ως φίλος πλέον  και θα τους δώσω μια συμβουλή: Να είναι πάντα ταπεινοί και ευγενικοί με όλους  (παράγοντες, προπονητές, ποδοσφαιριστές) γιατί τον σεβασμό τον κερδίζεις δεν τον απαιτείς».


Ροή ειδήσεων

Advertisement