Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Αθλητισμός

Ο Λεωνίδας Κυβελίδης νέος αθλητικός διευθυντής της Παναχαϊκής!

Δημοσιεύθηκε

στις

Η διοίκηση της Παναχαϊκής ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον Λεωνίδα Κυβελίδη ο οποίος αναλαμβάνει το πόστο του αθλητικού διευθυντή στην ομάδα μας.

Ο αρχηγός της ομάδας μας που με τα γκολ του βοήθησε σημαντικά στην επίτευξη του στόχου μας αποδέχτηκε την πρόταση της διοίκησης και της τεχνικής ηγεσίας και βάζει τέλος στην σπουδαία ποδοσφαιρική του πορεία που σημαδεύτηκε από πολλά γκολ και διακρίσεις σε υψηλό επίπεδο.

Με αφορμή τη συνεργασία με τον Λεωνίδα Κυβελίδη από άλλο πόστο ο Πέτρος Σταθάκης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Παρότι ο Λεωνίδας θα ήταν χρήσιμος για εμάς από τη θέση του ποδοσφαιριστή, κατόπιν συνεννόησης και συζήτησης που είχαμε μαζί του και με την τεχνική ηγεσία αποφασίσαμε να προσφέρει τις υπηρεσίες του από το πόστο του αθλητικού διευθυντή. Με αυτό τον τρόπο θα βοηθήσει ακόμα περισσότερο την Παναχαϊκή διοικητικά και αγωνιστικά αλλά και εμένα προσωπικά καθώς έχει την εμπειρία να ανταπεξέλθει και σε αυτό το νέο εγχείρημα. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο νέο του πόστο».

Ο προπονητής της ομάδας μας Σούλης Παπαδόπουλος με τη σειρά του δήλωσε:

«Είναι μεγάλη τιμή για εμένα που εκτός από ποδοσφαιριστή θα συνεργαστώ με τον Λεωνίδα έχοντας τον ως αθλητικό διευθυντή. Ουσιαστικά θα είναι πάνω από εμένα. Πρόκειται για έναν πρώην πλέον ποδοσφαιριστή που έχει δώσει δείγματα γραφής στο ελληνικό ποδόσφαιρο όλα αυτά τα χρόνια με την παρουσία του. Μην ξεχνάμε ότι ο Κυβεγκολ άνοιξε το δρόμο για την άνοδο με τα γκολ του στις δυο πρώτες αγωνιστικές των μπαράζ. Παρότι θα μπορούσε να μας βοηθάει αρκετά αγωνιστικά κρίναμε και εγώ και ο πρόεδρος ότι θα είναι πιο χρήσιμος σε αυτό το νέο του ρόλο».

Ο Λεωνίδας Κυβελίδης στις πρώτες του δηλώσεις από το νέο του πόστο τόνισε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος που θα συνεχίσω στην ομάδα από άλλο πόστο παρότι αγωνιστικά μπορούσα να προσφέρω. Πιστεύω ότι σαν αθλητικός διευθυντής μπορώ να προσφέρω ακόμα περισσότερα, ήμουν ενήμερος για τις ανανεώσεις και σύμφωνος σε όλα με τον πρόεδρο και τον προπονητή. Θα δουλέψω σκληρά για να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις του νέου μου ρόλο, μαζί με όλο το επιτελείο συνεργατών. Δε θέλω να πω πολλά λόγια πρέπει να δουλέψουμε για να πάει η ομάδα εκεί που πρέπει και εκεί που ανήκει».


Ροή ειδήσεων

Advertisement